Macaroanele la pescuit

Share

Descriere - Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pentru a a nu se lipi intre ele se pot pudra cu faina de malai.Se pot folosi si Barilla 27 care sunt sub forma de stelute cu gaura pe mijloc dar cite doua-trei pe cirlig dar cele mai indicate sunt numarul 47 sub forma de rondele cu gaura prin care se introduce cirligul.

Ingrediente

  • macaroane 500 gr

Specii de Pești

  • Babusca
  • Caras
  • Crap
  • Platica
  • Rosioara

Macaroanele la pescuit : 6 comentarii

  • si eu folsesc macaroane barilla 47.le fierb in apa cu putin sofran pina cind consider ca nu se sfarima dar in asa fel incit sa nu ramina tari. apoi le scot in strecuratoare sa se scurga de apa apoi le pudrez cu ttx.am prins peste mereu cu ele si de multe ori a fost solutia salvatoare la cite o partida

  • este fffff adevarat ce spune vali.....acum in perioada asta cele mai bune esente sunt de lucerna(cten mare),si capsuni ptr crap de peste 4 kg,,,,,,si sa va spun un mare secret...dupa ce s-au fiert macaroanele,varsati cam 100 ml de tuica de tara.....si lasati-o sa o traga macaroanele pana se tulbura apa care se scurge din ele,si......dupa o sa vedeti capturi de crapppppp.........fir intins.....apropo:wickendul asta plec cu rulota la peste si stau pana duminica ............juvelnice pline va doresc!

  • d-le marius8 daca te uiti mai atent ai sa observi ca deasupra articolului este trecut la sectiunea taguri si specia pestilor prinsi de mine la macaroane,dar pentru d-voastra o sa le mai repet odata;babusca,caracuda,caras,crap,platica si rosioara.de fapt iata ca nu sunt singurul care pescuiesc la macaroane si ii multumim si d-lui vali pentru reteta pe care ne-a dezvaluit-o.incearcale si nu o sa fi dezamagit.daca te tine buzunarul poti sa le folosesti si ca nada.fir intins!!

  • eu pregatesc macaroanele in felul urmator:cumpar o punga macaroane tip bare de la supermarchet care contin ou.pun intr-un vas apa in care adaug sofran si esenta de vanilie,rom sau altceva dupa care pun 15; 20bare de macaroane.le pun la fiert si le mestec din cand in cand sa nu se lipeasca de vas.le supraveghez sa nu fiarba prea rau dar sa nu ramana nefierte (tari)dupa ce consider ca sunt fierte in asa fel incat sa nu se sparga le scot in apa rece.dupa ce s-au racit le pun pe un tocator din lemn si le tai in functie de specia de pesti vizata (la crap ,mai mari; la caras mai mici ;la platica ceva mai mici)le pun apoi intr-un vas si torn peste ele malai fin si le amestec sa nu se lipeasca intre ele dupa care le pun intr-o cutie de plastic .acestea le pregatesc cu 0 zi inainte de pescuit si nu mai mult timp.cu aceste macaroane am prins caras si platica frumoasa la frunzaru,rusanesti,draganesti si la babciu in balta.va recomand sa incercati cu asa ceva si nu da-ti gres.fir intins.cineva intreba cum le punem in carlig;le intepam in asa fel incat sa stea agatate ca un viermus si punem una sau doua bucati.

  • e o nada tipica pt pescuitul la italian,un peste [nou introdus]care pe unele belti private, alaturi de somnul african si bass_ul american face deliciul pescarilor de prinde cit de des.

  • macaroane??????????? la ce pesti nadim cu macaroane eu am pescuit cu cuscus la scobar dar macaroane nu am auzit ai zis ca este reteta de nada si la sfarsitul articolului pui an carlig pentru cine?