Permis de pescuit 2013

Permise pescuit
  • PEPY
  • 12-01-2013
  • 23647
  • 6
Share
Incepand cu data de 3 ianuarie 2013, putem achita la trezorerie in contul 20160103, contravaloarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv.
Taxa din contul licente si autorizatii, respectiv cel mentionat mai sus, va fi la fel ca in anul 2012.
-30 lei persoane fizice
-10 lei elevi/studenti
-gratuit pensionari
In baza acestei chitante de la trezorerie, putem pescui legal pana la aparatita timbrelor oficiale care se vor lipi pe cardul de pescuit.

ATENTIE, doar cei care au beneficiat de permise de pescuit valabile pe anul 2012, pot pescui in baza chitantiei pana la aparatia timbrelor!
Cei care nu au beneficiat de permise pe anul 2012, pot achita contravaloarea taxei si pot depune documentele la ANPA, in vederea eliberarii cardului (permisului) de pescuit.

FIRE INTINSE!



www.anpa.ro

Permis de pescuit 2013 : 6 comentarii

  • buna seara.
    pt. anul 2014 de ce mai trebuie lagalizat un act al mimisterului de finante,recte,chitanta de la trezorerie cum ca am platit taxa pe anul in curs,cu un timbru fiscal de 2(doi) lei si peste care sa mai puna cineva o stampila...sa ce ? sa constate ce ?! sa legalizeze legalitatea unui act deja oficial cu stampila rotunda a ministerului de finante cu o amarata stampila a unei "amarate" filiale a ajvps-ului,recte, cea din comanesti unde taxa pe 2014 au spus ca-i tot 30 de lei ca la anpa si unii pescari au dat acea suma si peste noapte au ridicat-o la 90 de lei iar acum e musai sa dea si restul de 60 lei sa poata sa iasa pe apa si stau toata ziua cu curul pe camasa.iar ca sa ma deplasez la bacau pana la sediul regional anpa (habar n-am unde e,trebuie un taxi) cheltui pe putin 50 de lei(30 de lei drumul+taxi vreo 20 si ceva de lei si pierd si o zi intreaga numa`sa constate si ei ca am platit taxa .ori cum...ar fi multe de spus dar ma opresc aici.noapte buna.(buna dimineata)
    cu stima trifan adrian din moinesti.


  • braconajul, a ajuns in romania la cote inimaginabile. nici nu e de mirare, atata vreme cat fostul sef al vanatorilor si pescarilor, adrian nastase, a ajuns acolo unde ii e locul binemeritat. candva celebre, bazinele de la dunareni, in lunca dunarii la bistret, au aluns o paragina si raiul braconierilor cu plase de sute de metri. autoritatile locale sunt mana in mana cu braconierii. doar o noua inundatie masiva a dunarii ar mai putea reface, temporar, fondul piscicol distrus de localnici. vai de mama noastra in ce tara traim.

  • domnilor,jmecherii astia de la ajvps nu prea au treaba cu timbrele noastre,dar sa fiti siguri ca asa zisele autorizatii pentru braconieri se fac chiar cu 2 luni inainte ca nu cumva sa vina 1 ianuarie si sa nu aiba braconierul autorizatia de jmecher la buzunar.observam cu totii ca platim si nu avem nici un fel de siguranta pe terenurile care mergem.un ex simplu:eu ca sofer iau un pasager cu masina,el i-mi plateste si eu sunt raspunzator de siguranta lui de la urcare in masina si pana la coborarea acestuia.la jigodiilea astea este alt lucru:noi platim si nu ne asigura nimeni nici o siguranta-----vine tiganii peste noi cu setca sau dupa caz cu parul sau mai nou cu bomba dar nu cu bomba sexi vin cu aia cu trotil si daca chemi ajutor la 112 unde trebuie sa vina politia nu apare pentru ca lucratorii de la politie sunt la femei sa le violeze(dupa ce se satura un an de sex zic ca sunt violate)asta se intampla numai in romania.acum sa va spun despre pescuit.azi dimineata am plecat la valcea si am vazut pe pod la budeasa pescari multi si apa inghetata.aveau franghi si greutati cu care au spart gheata sa faca copci.m-am intors dupa masa si erau tot pe pod iar capturi .......babusti marunte.pe gheata erau fff multi pescari si prindeau babusca(la lighean).nu am pescuit azi dar sper sa am timp cat mai curand.fir intins tuturor si sanatate.

  • au alte treburi cum ar fi: sa tina cont cit peste se extrage din apele patriei din asazisul pescuit comercial(in fapt braconaj cu acte) ca sa calculeze cit le revine partea dupa vinzarea pestelui.

  • pai asta stiam deja cand au facut carduri si sau apucat sa lipeasca timbre ,nu?da nu inteleg cum nu si-au dat ei seama ca se termina anu si iar nu-s pregatiti?an dupa an.niste incompetenti.probabil ca in china erau deja la puscarie,da la noi li se rupe

  • salutare!acum asteptam dupa timbre,la anul dupa ce o sa m-ai asteptam?tipic romanesc...