Prohibitia 2011

Pescuit Sportiv
Share

Prohibitie 2011


Iata proiectul de ordin al MADR privind prohibitia pe 2011.

Prohibitia 2011 : 14 comentarii

  • respectivul post de mai sus a fost afisat pe data de 05.04.2011 pe site-ul anpa

  • a n u n Å¢ privind prohibitia pescuitului in anul 2011

    se instituie mÄ

  • bun lucica!m-ai aprobat cu discutia asta... :)

  • discutie telefonica..
    salut domn t...
    buna lucian
    ce mai faceti?
    t: eh cu batrinetea
    domne am si eu o rugaminte..joi vin si eu cu un camion ca am rezolvat cu kitul ala de casa.
    t: asa..
    si sintem vreo 6 baieti stam 5-6 zile. niste peste in zona gasim si noi sa frigem ceva pina ridicam casa?
    t: pai si cherhanaua din maliuc si aia din gorgova sint deschise zilnic.
    cu domne ? nu e prohibitie? chiar gasim peste acolo?
    t: ce prohibitie mey baiete.. aia e pentru turisti.. pai noi ce facem foamea dupa legea astora? chiar acum gasesti si mai ieftin ca e peste mult in perioada asta si astia nu au cum sa il care pe tot la tulcea.
    pai si politia nu le zice nimik?
    t: pai cine crezi tu ca il cara la tulcea?
    t: (rizind in hohote) da ma daca la voi trage pestele mai bine la buzunar...

    domnul t.. un nene pensionar de la care am cumparat teren la vulturu... ca sa vedeti cum sta treaba asta cu prohibitia.. la tulcea e alta tara

  • cu dunarea?am vb azi cu cineva de la pf.si i-am atras atentia despre braconajul pe dunare.a zis ca asta e cea mai putin importanta problema a lor.ca...oameni putini,la fel si resurse,plus ca daca le ofera si lor 2-3 pesti ii lasa sa faca ce vor...deci mai au rost discutiile astea deja uzate???

  • si cu dunarea ce facem?aparatele pe curent sunt la ele acasa.

  • @iulivalsav-daca e sa respectam intr-u totul adevarul,conform legilor(bune sau rele)ale statului ,o asociatie de pescari care administreaza un luciu de apa are obligatia de-a face ecologizari,de populare cu peste a baltilor,dar are dreptul de-a face control, dar nu are dreptul de-a amenda......etc!are obligatia(orice asociatie) de-a face sa-i zicem "contract" cu politia ,jandarmeria (binenteles gratis),cu primaria localitatii din "arealul"unde se afla luciul de apa ptr paza,protectia,legitimarea si amendarea sa le zicem contravenientilor......!eu unul te pot intreba de permisul anpa dar daca nu-l ai tre sa sun la 112 si sa cer sprijin!atat!

  • cappelllo, aici o mare parte de vina au asociatiile de pescari care in afara de cotizatii si taxe (unde se aduna bani multi) nu fac nimic. vreu sa vad si eu o asociatie sa faca controale pe balta, sa organizeze actiuni de ecologizare, de protejare a puietului piscicol, etc.

  • si nu mai spun de paznici cu plasele din barca

  • ce prohibitie?c-ei aia?am fost aseara pe pantelimon sa testez terenu prt o partida la rapitor (duminica)si ce sa vezi prohibitie?3 baieti bine dotati dadeau la japca!ce sanse sa mai am si eu?