Friptura de peste la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 50

Descriere friptura de peste la cuptor

Pestele curatat de solzi, intestine, brahii, se asaza intr-o cratita sau tava, intreg sau taiat in bucati (pe grosime), pe un soclu de zarzavat, se presaracu un virf de cutit cu piper si se unge bine cu untdelemnul.In tava se pun 4-5 linguri cu apa si 1/2 lingurita cu sare.Tava se introduce in cuptor, la foc mijlociu, unde se lasa 30-40 minute, stropindu-se pestele din cind in cind cu sosul din tava, cu care se va sara; pestele se intoarce ca sa se rumeneasca uniform si se completeaza lichidul cind scade.Se serveste cu garnitura de orez, cu cartofi, salate, etc.

Ingrediente reteta

  • peste - crap, palamida, somn etc 100 grame
  • untdelemn 100 mililitri
  • zarzavat (morcov, patrunjel, telina, ceapa) 200 grame

friptura de peste la cuptor : 8 comentarii

  • sfaturi excelente si multumim pentru ele noi profanii
    dar te-as ruga sa-mi spui si ce fel de adezivi sa folosesc pentru prinderea inelelor sa arate asa ca cel de magazin cat de cat ca nu prea gasesc inele care sa se potriveasca perfect pe tronson si atunci trebuie sa improvizez
    multumnesc mult

  • ok cautam actiuni concrede de remediere a unor tipuri de defecte mai des intalnite dar... e bine si asa

  • multumesc pt sfat

  • ma bucur ca exista oameni care stiu sa mentina sculele pe care le au si impartasesc din secretele lor si altora.felicitari,tine-o tot asa

  • ma bucur ca exista oameni care stiu sa mentina sculele pe care le au si impartasesc din secretele lor si altora.felicitari,tine-o tot asa

  • nu stiu de ce cuvantul revizuirea suna ca ceva de pe timpul lui ceasca.sau sa se revizuiasca primesc dar sa nu se schimbe nimic ori sa nu se revizuiasca primesc dar... sa se schimbe pe ici pe colo in punctele cele mai esentiale.

  • bun bun articol

  • aha! ;)am inteles!