Balta Cicarlau

Maramures / Cicarlau
Share

Descriere - Balta Cicarlau

Balta Cicarlău , o oază de libertate , pentru pescuit sportiv in Maramureș , la 10 km de Baia Mare .

ORAR

07.00 - 18.00 Luni -Duminică 

Traseul pana la Balta Cicarlau

Pe drumul european e58 ,10 km de Baia Mare , la ieșirea din Cicârlău spre Satu Mare ,pe stânga,  urmărește indicatorul cu Balta Cicârlău !

* Necesita cont pentru a trimite mesaj pe whatsapp
REGULAMENT BALTA CIC RLĂU - 2023 ORAR 07.00 -18.00
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI ATRAGE SUSPENDAREA DREPTULUI DE A PESCUI PE BALTA CICARLAU !!!
1. Achitarea bonului de pescuit pe BALTA CICARLAU se face inainte de intrarea pe baltă si presupune acceptarea Regulamentului belții și acordul pescarului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Pescarii sunt obligati sa pastreze bonul de pescuit până la sfârșitul partidei de pescuit. Taxa achitată nu se returnează !
2. Pentru partidele de pescuit se face rezervare telefonică pentru alegerea standurilor . Rezervarea este valabilă doar până la ora 08.00 ! Este interzisă intrarea pe baltă până la ora 07:00 iar la ora 18.00, standul trebuie să fie eliberat !
3. Se pescuiește cu maxim 3 lansete pe un bon ,fir de minim 0,20, iar montura trebuie sa aibă un singur carlig si să permită eliberarea plumbului sau a momitorului de pe fir in caz de ruptură. 
4. Pe un stand pot pescui maxim 2 pescari cu 2 bonuri de aceeași valoare si maxim 6 lansete .Este interzisă ocuparea a doua locuri de pescuit pe un singur bon de pescuit. Soția sau copilul(max 14 ani) pescarului pot pescui cu una din cele 3 lansete pe același stand fără achitarea de taxe suplimentare. 
5. Pescarul trebuie sa fie obligatoriu ,echipat cu minciog cu deschidere minim 50 cm(interzis din nylon) , spray antiseptic , degorjor și cântar. Salteaua de primire cu cadru și salteaua de eliberare sunt oferite gratuit de administrație. PESTII SE POT RETINE PE SALTEA PENTRU POZE MAXIM 2 MINUTE !!!Crapul sălbatic, crapul spaniol, crapul koi, amurul, șalăul, știuca, linul , roșioara , obletele si bibanul se eliberează imediat ! Somnul pitic nu se elibereaza !Pescarii cu bon de reținere vor pescui doar pe standurie 1 - 7 , maxim 2 pescari pe stand si vor păstra în juvelnic textil tip tunel, fără găleți sau bidoane, maxim 3 kg de pește din speciiile : CARAS(100-500 gr), CRAP intre 1-3 kg, SOMN peste 1 kg . Daca somnul depaseste greutatea de 3 kg se poate achita diferenta cu 30lei/kg . Inainte de a fi retinuti in juvelnic ,pestii vor fi cantariti in prezenta paznicului iar la sfarsitul partidei de pescuit vor fi cantariti pentru a verifica cantitatea totala !
6. Orice pește rănit grav sau omorât în timpul partidelor de pescuit, se achita pe loc : 50 RON/KG/PESTE . Peștii vor fi predați administrației !!!
7. Animalele de companie sunt acceptate doar in conditiile in care nu creează disconfort celorlalte persoane aflate pe baltă . 
8. Mașinile pescarilor si vizitatorilor se parchează in zonele special amenajate si indicate de paznic .
9. Focul este permis doar pe grătare cu picioare , iar standul se va lăsa curat fără coji de seminte , chiștoace , pungi , cutii pt. momeală ,capace de sticle , ambalaje , etc . In caz contrar se va percepe o taxă de 30 RON pt curățenie .
10. Pescuitul de 24 sau 48 h ( in weekend ) 19.00-19.00 , doar pe standurile 1-13 si doar cu rezervare telefonica !
SE INTERZICE : (anuleaza pe loc partida de pescuit ) !!!- PARASIREA LACULUI FARA CONTROLUL BAGAJELOR DE CATRE PAZNIC - ASCUNSUL PESTILOR IN BAGAJE- FOLOSIREA AGRAFELOR DEASUPRA MONTURII - FOLOSIREA SEMINTELOR NEFIERTE , FERMENTATE SAU A NAZII FERMENTATE PENTRU MOMIT SAU PE CARLIG - VINZAREA SAU OFERIREA PESTILOR STANDURILOR VECINE - SCALDATUL SAU INTRATUL IN APA- ACCESUL VIZITATORILOR PE TIMPUL NOPTII- PREZENTA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE , VOCIFERARI MUZICA ...
Administratia lacului este exonerată de orice răspundere civila , administrativă si materială pentru orice formă de accident . Orice situatie neprevazută in acest regulament va fi soluționată de administratia lacului , rezolutia ei devenind obligatorie . Prezentul regulament funcționează ca și act de protectie a muncii , angajatii avand drepturi si obligatii depline in lipsa administratorului .NE REZERVAM DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚII ! Informatii : 0744883392-Adi , 0740180810-CristiVa multumim si va dorim Fir Intins si Relaxare Placuta

Taxe 2024 Balta Cicarlau

Poze Balta Cicarlau

Capturi Balta Cicarlau

Activitate balta cicarlau

Balta Cicarlau : 0 comentarii

Nu exista comentarii