Balta Lac Nasal

Cluj / Nasal-Taga
Share

Descriere - Balta Lac Nasal

Lacul Nasal este situat in Satul Nasal, comuna Taga judetul Cluj si este populat începând cu anul 2013 cu speciile de pești crap, caras, roșioara, babușca, lin, sanger, novac, ten si somn.

Lacul a fost deschis pescuitului din aprilie 2016. Adâncimile lacului variază intre 4,5 metri si 1,2 metri.

Pentru grupuri organizate, firme putem închiria lacul si organiza produse culinare ceaun, borș de peste, grătare si mici iar la cerere dozator de bere, suc apa, 

Traseul pana la Balta Lac Nasal

Cluj-Gherla(dreapta spre manastirea Nicula)Fizesul Gherlii,Santioana, Taga(stanga spre beclean Habadog),la 300 metri dreapta sre Nasal,la intrare in sat sunt indicatoare cu Lac Nasal

Pescuitul in acest lac este permis numai daca sunt respectate următoarele reguli:

1. Accesul in zona de pescuit sportiv- recreativ se face numai dupa plata taxei ,in functie de modalitatea aleasa (c&r sau reținere) de catre pescar si dupa semnarea Regulamentului de Functionare in care se va specifica in clar numele si prenumele, seria si numarul de BI/CI, semnatura (acordul ).

2. Lacul dispune de locuri de pescuit special amenajate (pescuitul fiind permis numai in aceste locuri) 16 pontoane pe malul drept, 9 pontoane si 2 locuri de pescuit (campare) pe malul stang.

3. Se impune respectarea orarului stabilit respectiv 07.00 —19.00(program de zi);19.00-07.00(program de noapte).

4. Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 3 undite ( lansete etc.).

5. Pescarul sportiv poate fi insotit de cel mult o persoana (in baza aceleiasi taxe de pescuit, fara dreptul de a pescui); Fac exceptie familiile cu copii, indiferent de numarul de copii.

6. Sunt permise doar monturi cu un singur carlig.

7. Pescarii care practica modul C&R trebuie sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant.

8. Nu sunt admise barcile de momit si nid intrarea in apa,momirea se face de pe mal.

9.Practicarea unor tehnici de pescuit care contravin regulilor pescuitului sportiv (ex."arici" "hate, "bomba", plase de orice fel etc...) determina pierderea dreptului de a mai pescui si evacuarea imediata a persoanelor din incinta locatiei de pescuit sportiv. Suma achitata drept taxa nu se restituie. Tentativa se pedepseste in acelasi mod.

10.Pescarul care este prins cu peste in afara celui care este prevazut in regulament( cu Retinere) va plati suma de 300 Ron/kg si va fi reclamat organelor de Politie pentru fapta de furt calificat, fapta penala pedepsita de art. 208 Codul Penal.

11. Este strict interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic doi sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar altor pescari.

12.Parasirea locului de pescuit se va face prin punctul de acces si numai dupa efectuarea controlului total al bagajelor si al mașinii. Pescarii care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti Ia pescuit.

13.Administrația este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora.

14. Taxa de pescuit stabilita de administrație este:

-In sistem C&R (12 ore-indiferent de program zi/noapte) .

-In sistem cu reținere  (12 ore-indiferent de program zi/noapte sau de zilele săptămânii).

Se pot retine una dintre variante :

- 2kg crap sau ten(adițional se mai poate achita 1 kg de crap sau ten la prețul per kg).

- 3kg sanger sau novac (adițional se poate achiziționă Ia prețul pe kg pana in limita a 10kg).

- 2kg somn in taxa(adițional se poate achiziționă la prețul pe /kg indiferent de cantitate).

Pestele capturat peste aceste limite se elibereaza imediat. Nu se pot retine cantitati de peste din doua sau trei variante.

IMPORTANT-Pestele Crap si Ten in greutate de sub 1kg si de peste 3 kg SE ELIBEREAZA IMEDIAT !!!! IMPORTANT

-Pentru pescarii care optează pentru varianta In sistem cu reținere peste " pestele neproductiv respectiv :Carasul, Roșioara, Babușca, etc se poate retine NELIMITAT si GRATUIT !



Taxe 2024 Balta Lac Nasal

Poze Balta Lac Nasal

Capturi Balta Lac Nasal

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta lac nasal

Balta Lac Nasal : 0 comentarii

Nu exista comentarii