Lacul Valea craiului

Olt / Colonesti
Share

Descriere - Lacul Valea craiului

Balta Lacul Craiului un super loc in județul Olt. Lacul are 4ha luciu de apa, se pescuiește pe ambele maluri. Pe lac se servesc băuturi si mâncare

Este un mediu natural total ce oferă condiții excelente pentru pescuit.

Traseul pana la Lacul Valea craiului

Lacul Valea Craiului este la 30 km de Pitești, pe lângă Dn65, situat la 300m de la intrare in județul Olt, drum asfaltat. coordonate GPS 44.65 N, 24.67 E

Taxe si ore de pescuit

Retinere la 12 ore 2 kg peste;

La 24 ore 4 kg peste

Pescuitul se poate face in urmatoarele intervale:

– 07:00 – 19:00; 19:00 – 07:00; 12 ore

– 07:00 – 07:00; 19:00 – 19:00; 24 ore

ABONAMENTE 2023

Pescarilor care vor sa petreaca mai mult timp pe Lacul Valea Craiului, le oferim 2 variante de abonament :

1. Un abonament cu partide, durata minima 12 ore - un pescar cu 4 + 1 bete – 25 partide 1000 ron

2. Un abonament cu partide, durata minima 24 ore - un pescar cu 4 + 1 bete – 25 partide 2000 ron

3. Un abonament cu partide, durata minima 12 ore - un pescar cu 4 + 1 bete – 12 partide 500 ron

4. Un abonament cu partide, durata minima 24 ore - un pescar cu 4 + 1 bete – 12 partide 1000 ron

5. Abonament fidelitate la cinci partide platite una gratis

Clarificari :

- abonamentul este nominal si netransmisibil

- rezervarile se vor face online de pe site facebook Lacul Valea Craiului sau telefonic respectand regulamentul Lacului Valea Craiului

- nerespectarea regulamentului Lacului Valea Craiului atrage suspendarea abonamentului

- nerespectarea repetata a datelor de rezervare atrage suspendarea abonamentului

 Inainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta acest regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit.

1. Taxa pentru pescuit se va achita la intrarea pe lac, iar bonul valoric eliberat trebuie pastrat pe toata durata partidei de pescuit. Odată eliberat bonul valoric, sumele nu se pot returna in nicio circumstanta.

2. Personalul Lacului Valea Craiului are dreptul sa controleze si sa cântărească pestele capturat de pescari pe toata perioada partidei de pescuit.

3. Pescarul va anunta administratia daca doreste sa retina peste la sfarsitul partidei. In cazul partidelor fara retinere, pestele nu se pastreaza in juvelnic, acesta fiind eliberat imediat cum a fost prins. Pestele se pastreaza in juvelnic sau sac ecologic.

4. Capturile de crap care au greutatea sub 1kg vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.

5. Exemplarele de crap ce depasesc 4 kg vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie si fara a fi ranite.

6. La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat, daca se doreste retinere se va achita contra cost.

7. Pescarul are dreptul sa pescuiasca cu maxim 4 lansete dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor pierdut (care sa permita eliberarea plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului principal), plus o undita.

8. Fiecare pescar trebuie sa aiba in dotare saltea de primire si spray dezinfectant. In cazul in care pescarul nu are, acestea se pot inchiria de la Administratia Lacului Valea Craiului contra sumei de 10 lei/ partida de pescuit.

9. Este strict interzis pescuitul la bomba sau cu doua sau mai multe carlige!

10. Sotia, copilul sau un insotitor al pescarului au dreptul sa pescuiasca cu o undita fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa.

11. Pescarul este obligat sa se aseze in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit.

12. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca echipamentul, dupa care masina va fi adusa in parcarea Lacului Valea Craiului. Vizitatorii nu au dreptul sa stationeze cu autovehiculul pe lac, sunt obligati sa parcheze masina in locul special amenajat.

13. Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii, dupa strangerea echipamentului si se va supune oricarui control din partea administratiei.

14. Pescarul va lansa, obligatoriu, pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului

15. Capturile accidentale de salau, se vor retine, fara limita de kilograme.

16. Pozele pestilor se fac in momentul capturarii si doar deasupra saltelei de primire. Este interzisa manipularea pestilor pe iarba.

17. Pe Lacul Valea Craiului sunt interzise: scaldatul, muzica la volum mare, injuriile, consumul excesiv de alcool, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe lac!

18. Pescarul poate face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare. Este strict interzis focul pe iarba.

19. Pescarul este obligat sa lase standul curat la sfarsitul partidei.

20. Parasirea Lacului Valea Craiului, cu sau fara masina, fara a anunta administratia, se considera infractiune de furt. Intrarea si iesirea de pe teritoriul Lacului Valea Craiului pe timpul noptii sunt permise numai cu acordul administratiei.

21. La parasirea locului de pescuit, pescarul este obligat sa inapoize articolele inchiriate.

22. Pestele ranit, omorat sau sustras se achita cu 100 Lei/kg. Incercarea de a sustrage peste reprezinta tentativa de furt si vor fi anuntate autoritatile competente pentru a lua masurile legale in vigoare.

23. Administrația Lacului Valea Craiului este exonerata de orice răspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si a insotitorilor acestora;

Persoanele care nu respecta prezentul regulament, vor fi rugate sa paraseasca incinta Lacului Valea Craiului.

Pentru rezervari sau intrebari, va rugam sa contactati administratia lacului.

Taxe 2024 Lacul Valea craiului

Poze Lacul Valea craiului

Capturi Lacul Valea craiului

    Nu exista capturi asociate

Activitate lacul valea craiului

Lacul Valea craiului : 4 comentarii

  • 1.pritene daca tie nu-ti place balta nu o fa nenorocita.ok.
    2.probabil ai dat in apa adinca(7-8 metri)si acolo nu a mincat deloc.
    3.probabil colegii tai au facut acelas lucru ca si tine.
    4.daca esti pescar adevarat si nu ai nimic de ascuns, decit defaimare sau ti-am luat tie clienti de pe balta ta, pentru ca banuesc cine esti, sunama sa-ti arat filmari si binenteles si facturile cu cantitatile de peste bagate in acel lac.
    5.nu ma cunosti, pentru ca asa cum ti-am scris in acest mesaj,nu esti barbat sa te cunosti cu mine,sa ma suni eventual, asa ca nu ai dreptul sa ma jignesti.
    6.si te mai rog sa pastrezi ptr. tine anumite afirmatii.
    7.pentru cultura ta generala dupa data de 16.05.2014, pina in prezent din in balta s-au prins 570 kg de crap.

  • stimati colegi pescari,

    nu aveti ce cauta pe aceasta balta nenorocita. de putine ori in viata am fost dezamagit de partidele de pescuit care nu mi-au dat satisfactie, dar asta le intrece pe toate. impreuna cu un prieten am fost azi 07.06.2014 si vreau sa va spun ca in 10 ore de pescuit, la toate momelile posibile nu am avut nicio trasatura. langa mine mai erau 3 colegi care au momit si au lucrat profesional. nici ei din 15 lansete nu au avut nicio trasatura. in fata noastra erau 3 locuri de pescuit si am observat atent activitatea celor de acolo. nici ei nu au avut vreo trasatura . mai mult ca sigur nu exista peste in aceasta balta. in jurul orei 10.00 a venit un tip cu recomandare pentru patron. nici acesta care a fost plasat in cel mai bun loc de pe balta nu a prins absolut nimic. din pacate pentru noi pescarii amatori tara este plina de patroni ai baltilor sarlatani, nesimtiti si avari.
    revin rugandu-va sa ocoliti aceasta catastrofa de balta.

  • se prinde foarte bine, in ultimele zile nu a plecat nici un pescar nemultumit, adica fara peste de pe lac, va astept cu placere si nu o sa fiti dezamagit.

  • populari? se prinde ...nu se prinde... ceva detalii