Balta Lunca Corbului

Arges / Lunca Corbului
Share

Descriere - Balta Lunca Corbului

Balta Lunca Corbului un loc ideal pentru pescuit, oferă condiții optime pentru pescari. Lacul de pescuit sportiv Lunca Corbului este o balta cu un bogat fond piscicol având condiții bune de campare Balta are foarte mult crap si somn bătrân si mare.

Are o locație superba, mai ales pe lângă pădure, daca nu ploua se poate intra cu mașina prin pădure pana la coada lacului. 

Programul lacului este Non Stop. si exista taxe cu retine  dar si taxe pentru Catch & Release.

Traseul pana la Balta Lunca Corbului

la iesire din loc Lunca Corbului se face dreapta se merge 500m pana la baraj si de acolo pe jos prin padure sau cu masina

Partidele de pescuit zi noapte: zi 06.00-18.00, noapte 18.00-06.00.

Taxa de pescuit este INDIVIDUALĂ şi este valabilă indiferent de numărul de scule folosite de către pescarul plătitor, având ca maxim permis un număr de 4 lansete si 1 varga.

In taxa de 12h se pot retine 4 kg crap și caras nelimitat. Novac, fitofag, somn 5kg, iar cei care doresc sa retina peste catitatea admisa vor plati per kg;

Capturile de crap mai mari de 4kg se elibereaza (recompensa pescar*) iar somn/novac/fitofag mai mari de 6 kg se elibereaza (recompensa pescar*)

Este strict interzis plasarea de peste de la un pescar la altul!

Pescuitul se va efectua pe zona repartizata doar pe zona inainte.

Accesul pe baltă este permis cu 30 minute înainte de începerea partiei prin anuntarea personalului abilitat la nr de telefon............. Soţia şi / sau copilul ( având o vârsta maxima de 12 ani ) ce însotesc pescarul plătitor, pot pescui GRATIS cu o undiţă. Aceştia trebuie să se limiteze în perimetrul locului de pescuit. Pescarul poate primi vizite pe timpul zilei ,vizitatorii au acces la standul de pescuit doar pe jos, maşina va fi parcată în locul special amenajat pentru vizitatori.

Se poate folosi orice tip de montură cu un singur cârlig care să permită eliberarea plumbului sau momitorului în caz de rupere a firului principal.Nu se accepta fire cu o grosime mai mica de 0,18mm.

• Este interziză păstrarea peştelui in juvelnic de sarma.

• Este intrezisă nădirea cu barca ,navomodelul sau drona.

• Este interzisă nădirea cu porumb sau alte seminţe nefierte.

• Este INTERZIS pescuitul la Bomba / Arici sau orice altă montura care are mai mult de un cârlig.

• Sunt INTERZISE : aprinderea focului pe iarba, scăldatul, ascultarea de muzica în difuzoare, ţipetele si strigătele ce pot deranja alţi pescari.

• Este INTERZISĂ aruncarea resturilor de orice natură în apă sau lăsate pe mal,fiecare pescar va primi la intrare pe baltă sac pentru gunoi menajer. Folosiţi de asemenea şi coşurile de gunoi amplasate!

• Pescarii au obligaţia de a lăsa locul de pescuit curat!

• Este INTERZISĂ scoaterea pestelui din apa fara prezenta personalului abilitat.

Pe perioada partidei de pescuit personalul abilitat este autorizat sa verifice juvelnicul si modul de pastrare al pestelui.

Pescarii au obligaţia de a se comporta civilizat, respectând dreptul la linişte al celorlalţi pescari.

Administraţia bălţii poate decide oprirea pescuitului în situaţia în care sunt descărcari electrice şi furtuni.

Pescarii au obligaţia să prezinte la control, personalului autorizat (Paza, Administrator, Taxator) a monturilor folosite, bagajului si autovehicolul.

Orice sesizare venită din partea pescarilor a actelor de Furt Piscicol ( inclusiv sesizarea folosirii plaselor, pescuitul la japca , pescuit electric etc ) ce se va confirma, va fi recompensată cu o partidă GRATUITĂ de 12h.

Atragem atenţia că Tentativa sau Furtul Piscicol reprezintă orice forma de reţinere si metode de pescuit ce nu se regăsesc a fi admise de prezentul regulament.

Pentru o bună desfaşurare a activitaţii de pescuit si relaxare, vă încurajăm să sesizaţi echipa de paza la numărul de telefon pus la dispozitie, pentru orice abatere de la prezentul regulament. Toate sesizările vor ramâne anonime, NU vom dezvalui identitatea reclamantului.

Orice abatere de la prezentul regulament aduce după sine încetarea partidei de pescuit si părăsirea incintei celui în cauza, fără restituirea taxei achitate!!

Balta lunca corbului este proprietate privată, acordarea accesului la pescuit este un act unilateral.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienţii!

Ne rezervăm dreptul de a vă cere să părăsiţi perimetrul proprietăţii, Lacul Lunca Corbului ,dacă vă aflaţi în stare de ebrietate.

Pescarul are obligaţia să mânuiască cu grijă peştii prinsi indiferent de greutate. Peştii răniţi sau morţi se vor achita cu 50 lei kilogramul şi nu se vor putea reţine de către pescari.

Pe acest lac Lunca Corbului sunt interzise injuriile, chefurile si oricare alte activităţi care pot deranja ceilalţi pescari aflaţi pe baltă (pescarul însă nu trebuie să înteleagă că nu poate face un grătar, să bea o bere, dar să o facă în aşa fel încât să nu deranjeze ceilalţi pescari)!!!

La terminarea partidei de pescuit sunteti obligat sa anuntaţi telefonic personalul lacului si să prezentati toate bagajele, înainte de împachetarea finală a acestora. Fara exceptie.

Este strict interzis părăsirea standului cu maşina fără anunţarea în prealabil a paznicului.

Pe acest lac, cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) peşte, se face vinovat de FURT, faptă penala pedepsita de art. 208 Cod Penal. Vinovaţii vor fi reclamaţi organelor de poliţie!

Încalcarea oricarei norme de conduită prevăzute în regulament conferă dreptul administraţiei bălţii de a nu mai permite accesul pe baltă şi drept de pescuit autorului.

Acest regulament a fost întocmit respectând legislaţia în vigoare, L 192/2001, L298/2004, OUG 60/2004, L319/2006, OUG 23/2008, personalul SOCIETAŢII având competenţa pentru aplicarea acestuia pe teritoriul amenajării piscicole.

*Recompensa pescar = partida gratuita

Taxe 2024 Balta Lunca Corbului

Dotari - Balta Lunca Corbului

Poze Balta Lunca Corbului

Capturi Balta Lunca Corbului

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta lunca corbului

Balta Lunca Corbului : 0 comentarii

Nu exista comentarii