Balta Movileni

Galati / Movileni
Share

Descriere - Balta Movileni

Balta Movileni localizata in județul Galați re o suprafața de 20 de hectare luciu de apa se se afla aproape de oraș.


Balta noastră este pregătită să vă ofere tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă bucura de experiența de pescuit în cele mai bune condiții. Aveți la dispoziție pontoane pentru un confort sporit.
În plus, dacă doriți să vă încercați norocul și să prindeți o captură record, nu există niciun loc mai bun decât Balta Movileni!
Este important să respectați regulile, inclusiv mărimea minimă a crapului care poate fi prins și cantitatea maximă permisă de pește pe care o puteți prinde într-o zi - vedeți regulamentul de pescuit.Se oferă recompense pentru capturi mai mari de 5kg.Vă așteptăm cu mare drag la Balta Movileni din județul Galați, unde exemplare de crapi mari sunt la ordinea zilei!

Traseul pana la Balta Movileni

Traseul de urmat : DN 25 Galați – Tecuci - Movileni. La ieșirea din Movileni către Șendreni; înainte de terenul de fotbal din localitate, virați la dreapta, parcurgeți 200 metri și ajungeți la intrarea pe baltă.

* Necesita cont pentru a trimite mesaj pe whatsapp

REGULAMENT 2023 Balta Movileni



  1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta acest regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit, numai în cazul în care este de acord cu aceste reguli.
  2. Partida de pescuit de zi începe la ora 6, iar cea de noapte nu mai târziu de ora 22.
  3. Pe timpul nopţii , intre orele 22 si 6, accesul persoanelor care nu practica pescuitul, este interzis( bariera de acces va fi închisa).
  4. Soţul / soţia sau copilul ( vârsta maxim 12 ani) au dreptul să pescuiască cu o varga sau cu o lanseta din cele ale pescarului, fără să achite o altă taxa.
  5. Însoţitorul va achita 20 ron/12 h şi va putea folosi o vargă sau o lansetă din cele ale pescarului.
  6. Pescuitul plantat este permis fără a fi perceputa o taxa suplimentara.
  7. Accesul cu orice fel de ambarcaţiune , exceptând navomodelul, este strict interzis. Pescarul are dreptul să pescuiască cu 4 scule ( lansete, undiţe) cu maxim 2 cârlige fiecare .
  8. Se va solicita Si elibera chitanţa, care se va păstra pe toata durata partidei de pescuit.
  9. Peștele mai mic de 1Kg și mai mare de 5Kg se va elibera (crap, cteno) imediat fără a fi ținut in juvelnic.
  10. Pentru eliberarea peștilor mai mari de 5 kg ( numai in prezenta unui membru al administrației )se oferă o partida gratuita. Pescarii care vor retine peste sub dimensiunea indicata sau cei care vor retine o cantitate mai mare decât cea stipulata in regulament vor fi excluși de pe balta(din incinta) definitiv fără returnarea taxei de pescuit.
  11. Este strict interzis cu dispozitive specifice braconajului ( japca, paraşuta,etc).
  12. Peştele mort ca urmare a manipulării greşite sau rău intenţionate cu o greutate între 5-10 Kg , va fi plătit cu 50 ron/Kg iar pestele mai mare de 10Kg va fi plătit cu 80ron/Kg.
  13. La 10 partide de pescuit vi se va oferi o partidă de pescuit gratuită ( demonstrată prin chitanţele aferente, având acelaşi nume).
  14. Pescarul este obligat să se aşeze numai in dreptul locului marcat şi numerotat pentru pescuit şi va lansa în mod obligatoriu pe direcţia indicată faţă de standul pe care îl ocupă, fără a depăşi limitele .
  15. Este permis accesul cu autovehiculul până la locurile de pescuit.
  16. Pe acest lac sunt interzise muzica la maxim, limbajul obscen şi orice alte activităţi care pot deranja pe ceilalţi pescari aflaţi pe baltă.
  17. Administraţia îşi rezerva dreptul de a-si selecta clienţii.


Atenţie !!!! pe toata durata partidei de pescuit personalul bălţii are dreptul să controleze şi să cântărească peştele din juvelnic / sac de păstrare.Scăldatul este strict interzis




Taxe 2024 Balta Movileni

Poze Balta Movileni

Capturi Balta Movileni

    Nu exista capturi asociate

Balta Movileni : 8 comentarii

  • este peste!s-a bagat cica intre 7-10 tone!va rog sa ma scuzati dar nu ma pot abtine.

  • nu se m-ai prinde peste la movileni,acum am ajuns de la movileni si am tinut sa anunt toti pescari ca aceasta balta nu m-ai merita nici macar vizitata. daca nu crede-ti va rog sa incercati.:))
    sincer am vrut sa sun la protectia consumatorului pentru ca pestele este bolnav si crapul nu musca deloc.
    la plantat cu 4 lansete am prins un singur crap cu rani pe el si in loc de innotatoare erau cioturi.
    am facut si o undita ptr caras, de plictiseala, toti carasi pe care i-am prins au rani pe ei si ici colo cate o aripioara.

  • peste ai prins?

  • numar de lansete 4 nu am fost atent

  • :))se intampla des de la un timp in crescatoriile astea ale noastre

  • si eu am prins anu' trecut impreuna cu un coleg 10 carasi la un milion de lei.:))

  • asa este cum zice cosmin.mai de graba o balta pentru pescaria din piata a domnului patron.

  • caras mult si mic si din cand in cand cate un ciortan maxim 1kg boaba de porumb aroma capsuna si vanilie mentionez ca trece trenuletul pe la poponetul vostru si trepideaza atat pamantul cat si pestele:)asa ca tineti minte!:)