Balta Tauc

Tulcea / Zebil
Share

Descriere - Balta Tauc

Pe amenajarea piscicola Tauc se poate pescui pe canalele care pleaca in lac la fixa si la lanseta iar la lac numai la lanseta, este permis plantatul, se poate inchiria si barca 50 lei /zi lumina, pescuitul de noapte este permis, se pot retine 5 kg de crap si ten plus maxim zece kg de caras dar carasul rar vine mai mare, este mai micut.

taxa este de 50lei/24 ore femeile si copii pana in 12 ani nu platesc dar trebuie sa fie insotiti de o persoana care plateste, puietul de crap sau ten sub 35 cm sau un kg se elibereaza in privinta asta sunt foarte stricti asa ca aviz amatorilor din cauza carora nu prindem pesi mari mai multi. din experienta o balta super de distractie mai ales cu familia, si in partidele proaste am prins 2-3 crapi.

perioada cea mai buna este in cursul saptamanii deoarece in weekend e full si e foarte multa mizerie de la noi pescarii.

Administratie e ok atata timp cat nu iei puietul nu te sacaie dar mai b ine sa nul luati deoarece vi se da un regulament cu biletul de intrare si daca te simt ca ai luat puiet incep problemele.
fir intins si sper sa ne intalnim acolo.

Traseul pana la Balta Tauc

drumul european E87 Constanta-Tulcea la 6 km de orasul Babadag spre Tulcea se face o intersectie spre Sarichioi , Zebil din acea intersectie se merge 700 de metri pana la sediul amenajarii piscicole Tauc de unde sunteti indrumati pe balta.

Nu exista regulement pentru

Balta Tauc

Taxe 2024 Balta Tauc

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Balta Tauc

Poze Balta Tauc

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Tauc

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta tauc

Balta Tauc : 2 comentarii

  • este cineva dragut si amabil sa imi dea si mie informatii noi despre aceasta balta? anul trecut prin toamna am aflat de ea...si vroiam sa dau si eu o fuga acum in primavara. am vazut ba nu mai are peste...ba e apa scazuta. pana la urma cum sta treaba? daca cineva a fost de curand...as fi recunoscator fata de el....daca mi-ar oferi cateva informatii. si pentru lac...si pentru canal. as vrea sa fac in mai o iesire de doua zile si doua nopti. e recomandat sa se mearga in curusul saptamanii...sau nu e full in weekend? merci

  • am fost de doua ori, prima data nu am gasit loc,era ful, a doua oara m-am dus de joi seara sa prind loc. taxa nu-i 50 lei ci 65 lei pe canal si 100 pe balta. sincer e frumos, peste.....in afara de caras nu am prins alceva, dar te relaxezi. nr. de lansete...nu n-ea intrebat nimeni. in schimb apa foarte scazuta,circa 1m in decursul anului trecut, din cauza secetei, sper ca anul acesta baga apa, ca daca nu????....sa dus balta...in balta nu am pescuit pentru ca nu am putut, de la mal c-am 20 m in larg apa nimic....numai namol.mi-a comvenit mai mult sa stau pe canal.balta mi-a fostsugerata de un prieten din focsani, care a zis ca el a facut treaba acolo. sa vad anul asta cum merge....fir intins la toti pescarii.