Pastrav la cuptor umplut cu legume

Detalii

Porti 5
Timp 30

Descriere pastrav la cuptor umplut cu legume

Se curata si se spala pastravul, se sareaza si apoi se stropeste cu lamaie, apoi se unt exterior si daca se doreste interior. Cu legumele se procedeaza la fel, se spala se taie bucatele si fac sote si cu ele se umple interiorul pestelui. Pestravul se pune in tava eventual pe un staniol/folie unsa cu unt si se da la cuptor. Se pregateste o lamaie stoarsa si se toaca patrunjelul. Dupa ce pestele e rumenit se scoate se stropeste cu lamaie si se garniseste cu patrunjel. E un deliciu. PUteti folosi in loc de pastrav , stiuca sau salau.

Ingrediente reteta

  • morcovi 2 bucati
  • telina 1 bucati
  • unt 1 bucati
  • lamai 2 bucati
  • ciuperci 100 grame
  • cartof 1 bucati
  • usturoi 4 bucati
  • porumb fiert 100 grame
  • mazare 120 grame

pastrav la cuptor umplut cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii