Balta Adjudu vechi

Vrancea / Adjudu Vechi
Share

Descriere - Balta Adjudu vechi

Balta Adjudu Vechi din județul Vrancea este locul ideal pentru un pescuit de relaxare in zona Moldovei. Balta dispune de 40 standuri si 3 căsuțe care se pot închiria cu sau fără rezervare in funcție de disponibilitate.

In aceasta locație aveți tot ce va trebuie pentru a veni si cu familia.

La noi aveți tot ce va trebuie:

  1. băuturi
  2. nada, momeli
  3. grătar
  4. umbra si un spațiu de joaca pt copii

Traseul pana la Balta Adjudu vechi

Balta se afla in apropierea localitatii Adjudu Vechi

* Necesita cont pentru a trimite mesaj pe whatsapp


  1. Regulamentul trebuie respectat atât de pescar cât şi de insotitorii acestuia, în urma achitării taxei de pescuit.
  2. Plantatul cu navomodelul este gratuit doar dacă pescarul deţine cădiţă de recepţie, sling, minciog cu deschidere 1 m, in caz contrar taxa este de 50 lei (va primi tot echipamentul din partea noastră).
  3. Plantatul se poate face doar de pe standurile 1, 2, 7-15, 20-27, 38-40.Administraţia băltii isi rezervă dreptul de a selecta clientela.
  4. Persoanele in plus care însoțesc pescarul (altele decât sotialsotul) vor achita o taxă de agrement de 20 lei/persoană.
  5. Odată plătit bonul, acesta nu poate fi schimbat ( C&R cu reţinere sau invers).
  6. Fiecare pescar trebuie să aibă saltea de primire.
  7. Exemplarele de șalău se eliberează imediat; pescuitul șalăului se face doar cu artificiale, in sistem C&R.
  8. Pescarului fi este interzis să ţină in juvelnic mai mult de un craplsomn sau să il schimbe cu altul.
  9. Grupurile (>2) trebuie să cadă de comun acord cu privire la varianta de pescuit (C&R sau retinere de acelasi fel).
  10. Pontoanele duble se pot inchiria şi de o singură persoană prin plata a 50% din bonul plătit.
  11. Crapul/ctenul cu greutatea mai mare de 5 kg va fi eliberat in maxim 5 minute, in stare vie si nevătămată, in caz contrar pescarul va trebui să achite 100 lei/kg.
  12. Bonurile gratuite se dau pe baza filmării cu eliberarea pestelui.

  13. Este interzis pescuitui cu mai mult de două cărlige, monitor (plumb fix sau monturi cu agrafe) care impiedică pestele să scape de cărlig - in caz de ruptură.
  14. Pescarul care aduce la cunoştinta administratorului sau personalului despre alt pescar care sustrage, plasează sau ascunde peste si acest lucru va fi dovedit, va fi RECOMPENSAT cu 1 bon de 12 ore.
  15. Specii existente in baltă: crap, novac, cteno, caras, salău. stiucă, somn. Exemplarele ce depăsesc limita admisă si nu se doresc a fi reţinute vor fi eliberate, in stare vie şi nevătămate. in caz contrar pescarul va fi obligat sa achite contravaloarea cantitâţii suplimentare ce depăseste această limită (caras, novac 15 lei/kg, crap - 35 lei/kg, somn - 40 lei/kg, salău, stiucă - 50 lei kg).
  16. Pescuitul pe Balta ADJUDU VECHI este permis cu maxim 4 scule (lansete sau undiţe).
  17. Pescarul care doreste să pescuiască cu mai mult de 4 scule, va fi obligat să achite o taxă suplirnentara de 25 lei/sculă suplimentară).
  18. Pe balta ADJUOU VECHI sunt interzise muzica, injuriile, petrecerile sau orice alte activităţi ce pot deranja pescarii din jur.
  19. Pescarul are obligatia de a anunţa paznicul inainte de a pleca, pentru a căntari pestele. Juvelnicul trebuie sa rămănă in apă pănă la sorirea paznicului.
  20. Juvelnicele de sârmă nu sunt admise deoarece desolzeste pestele şi cel eliberat moare in mare parte. Cei care nu au alt juvelnic, vor putea cere de la paznic contracost.
  21. Din cauza pescarilor care nu au respectat limita impusă și nici peștii capitali sau subdimensionaţi, suntem nevoiţi să nu mai lasăm porţile deschise sub nici o forma, cu atat mai puţin noaptea, dar cu specificatia câ puteti suna paznicul la nevoie pentru a va deschide poarta din dreptul standului dvs.
  22. Amenajarea piscicola dispune de grătare (GRATUIT), spaţiu de joaca(GRATUIT), casuţe (se pot inchiria pentru 12 ore (50 lei) sau 24 ore (100 lei), foişoare (GRATUIT) pentru a vă adăposti in caz de ploaie si locuri în care vă puteti monta cortul.
  23. Cei care lasâ mizerie la locul de pescuit nu isi vor mai primi garanţia

Taxe 2024 Balta Adjudu vechi

Poze Balta Adjudu vechi

Capturi Balta Adjudu vechi

Activitate balta adjudu vechi

Balta Adjudu vechi : 0 comentarii

Nu exista comentarii