Balta Berzei

Arges / Caldararu
Share

Descriere - Balta Berzei

Balta Berzei te invita la pescuit intr-o locație in județul Argeș care oferă conditii bune pentru pescari. Cu un program flexibil pe balta Berzei regăsești confortul ideal pentru o partida reușita. Vrei putin relaxare intr-n cadru natural atunci acesta locatie sigur va satisface nevoile tale de pescar.

Traseul pana la Balta Berzei

Balta Berzei se află la intrare în localitatea Căldăraru, județul Argeș, la 850 m dreapta din DN 65 A

Achitarea taxei de pescuit se face la intrarea pe balta si implică luarea la cunoştinţă şi acceptarea prezentului regulament.

Taxa de pescuit este INDIVIDUALĂ și este valabilă indiferent de numărul de scule folosite de către pescarul plătitor, având ca maxim permis un număr de 4 lansete.

Pescuit crap: 4 lansete

Pescuitul este permis doar în regim C&R (prinde si eliberează).

Se poate retine maxim 5kg caras pentru orice taxa achitata.

Partida de pescuit de 12h se va desfășura doar ziua, începe la ora 06:00 si se termină la ora 17:30. Partidele de 24h sau 48h încep la ora 18 şi se termină la ora17.30 , prima sau a doua zi ,după caz. Pescuitul de noapte este permis doar pescarilor care sunt inscrisi la concursurile care se desfasoara pe Balta Berzei.

Accesul pe baltă este permis cu 30 minute înainte de începerea partiei. Soţia şi / sau copilul ( având o vârsta maxima de 12 ani ) ce însotesc pescarul plătitor, pot pescui GRATIS cu o undiţă. Aceştia trebuie să se limiteze în perimetrul locului de pescuit. Pescarul poate primi vizite pe timpul zilei ,vizitatorii au acces la standul de pescuit doar pe jos, maşina va fi parcată în locul special amenajat pentru vizitatori.

Înainte de începerea partiei pescarul este obligat să prezinte pentru control monturile, saltea tip cadle ,minciog si spray dezinfectant.

Se poate folosi orice tip de montură cu un singur cârlig care să permită eliberarea plumbului sau momitorului în caz de rupere a firului principal. Nu se accepta fire cu o grosime mai mica de 0,22mm.

Este interzisă păstrarea peștelui (exceptie face carasul ) capturat în juvelnic sau sac de păstrare, acesta se eliberează pe loc după efectuarea pozelor.

Este intrezisă nădirea cu barca ,navomodelul sau drona.

Este interzisă nădirea cu porumb sau alte seminţe nefierte.

Este INTERZIS pescuitul răpitorilor de orice natura (momeli vii sau artificiale)

Este INTERZIS pescuitul la Bomba / Arici sau orice altă montura care are mai mult de un cârlig.

Sunt INTERZISE : aprinderea focului pe iarba, scăldatul, ascultarea de muzica în difuzoare, ţipetele si strigătele ce pot deranja alţi pescari.

Este INTERZISĂ aruncarea resturilor de orice natură în apă sau lăsate pe mal,fiecare pescar va primi la intrare pe baltă sac pentru gunoi menajer. Folosiţi de asemenea şi coşurile de gunoi amplasate ! Pescarii au obligaţia de a lăsa locul de pescuit curat !

Pescarii au obligaţia de a se comporta civilizat, respectând dreptul la linişte al celorlalţi pescari.

Administraţia bălţii poate decide oprirea pescuitului în situaţia în care sunt descărcari electrice şi furtuni.

Pescarii au obligaţia să prezinte la control, personalului autorizat (Paza, Administrator, Taxator) a monturilor folosite, bagajului si autovehicolul.

ACCESUL CU MASINA PE BALTA Berzei  ESTE PERMIS DOAR PENTRU DESCARCAREA SI INCARCAREA BAGAJULUI .

Orice sesizare venită din partea pescarilor a actelor de Furt Piscicol ( inclusiv sesizarea folosirii plaselor, pescuitul la japca , pescuit electric etc ) ce se va confirma, va fi recompensată cu o partidă GRATUITĂ de 12h.

Atragem atenţia că Tentativa sau Furtul Piscicol reprezintă orice forma de reţinere si metode de pescuit ce nu se regăsesc a fi admise de prezentul regulament.

Pentru o bună desfășurare a activității de pescuit si relaxare, vă încurajăm să sesizaţi echipa de paza la numărul de telefon pus la dispozitie, pentru orice abatere de la prezentul regulament. Toate sesizările vor rămâne anonime, NU vom dezvălui identitatea reclamantului.

Orice abatere de la prezentul regulament aduce după sine încetarea partidei de pescuit si părăsirea incintei celui în cauza, fără restituirea taxei achitate!!

Ne rezervăm dreptul de a vă cere să părăsiţi perimetrul proprietăţii, Balta Berzei ,dacă vă aflaţi în stare de ebrietate.

Pescarul are obligaţia să mânuiască cu grijă peştii prinsi indiferent de greutate.eştii răniţi sau morţi se vor achita cu 50 lei kilogramul şi nu se vor putea reţine de către pescari.

Pe acest lac sunt interzise injuriile, chefurile si oricare alte activităţi care pot deranja ceilalţi pescari aflaţi pe baltă (pescarul însă nu trebuie să înteleagă că nu poate face un grătar, să bea o bere, dar să o facă în aşa fel încât să nu deranjeze ceilalţi pescari)!!!

La terminarea partidei de pescuit sunteti obligat sa anuntaţi telefonic personalul lacului si să prezentati toate bagajele, înainte de împachetarea finală a acestora. Fara exceptie.

Este strict interzis părăsirea standului cu maşina fără anunţarea în prealabil a paznicului.

Pe acest lac, cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) peşte, se face vinovat de FURT, faptă penala pedepsita de art. 208 Cod Penal. Vinovaţii vor fi reclamaţi organelor de poliţie!

Încalcarea oricarei norme de conduită prevăzute în regulament conferă dreptul administraţiei bălţii de a nu mai permite accesul pe balta Berzei şi drept de pescuit autorului.

Acest regulament a fost întocmit respectând legislaţia în vigoare, L 192/2001, L298/2004, OUG 60/2004, L319/2006, OUG 23/2008, personalul SOCIETAŢII având competenţa pentru aplicarea acestuia pe teritoriul amenajării piscicole.

Taxe 2024 Balta Berzei

Poze Balta Berzei

Capturi Balta Berzei

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta berzei

Balta Berzei : 0 comentarii

Nu exista comentarii