Balta Corneanca

Teleorman / Draganesti Vlasca
Share

Descriere - Balta Corneanca

Balta Corneanca este deschisa incepand cu luna iunie 2018 in localitatea Draganesti Vlasca

Traseul pana la Balta Corneanca

Vezli locatia

La 24 ore, cantitatea de peste care se poate retine este de 6 kg din specific: CRAP, FITOAG, TEN. SE POATE RETINE SI SOMNUL DE 2 KG.

La 12 ore , ( interzis pescuitul pe timp de noapte), cantitatea de peste care se poate refine este de 4 kg din specific: CRAP, FITOFAG, TEN. SE POATE RETINE SI SOMNUL DE 2 KG. CARAS, ROSIOARA, OBLETE, BIBAN NELIMITAT.

Înainte de instalarea pe local de pescuit, se va consulta prezentul regulament si se va achita taxa după ce pescarul este de acord cu aceste reguli, bonurile se vor pasta pe toata durata partidei de pescuit, sumele nu se pot returna in nici o circumstanță.

Se va permite legitimarea si semnarea de acceptare a prezentului Regulament in „REGISTRUL DE CONTROL„ - SC CORNEANCA LAC SRL.

La un post de pescuit este permis un singur însoțitor, exceptând familia.

Se poate pescui cu 4 scule (lansete sau undite), pestele fiind păstrat in juvelnic sau in sac ecologic numai daca se dorește reținerea acestuia.

Soția si/sau capiul (având o vârsta maxim de 16 ani) ce însoțește pescarul plătitor, pot pescui GRATIS cu o singura undita sau lanseta.

Aceștia trebuie sa se limiteze in perimetrul locului de pescuit si at numărului maxim de scale admise la pescuit!

Pe toata durata partidei de pescuit, personalul care amenajează piscicola, are dreptul sa controleze,  pestele capturat de pescari, inclusiv in autovehiculele.

Plantatul este GRATUIT si poate fi efectuat numai folosind Navomodelul.

La încheierea partidei de pescuit se va cântării pestele capturat, iar in cazul in care captura depășește cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa plătita, pestele in plus se va elibera.

Capturile de crap pi ten care au greutatea de 5-8 kg vor fi eliberate in stare vie fara  a fi ranite, urmand ca pescarul sa primească o partida de pescuit gratuit de 12 ore.

Capturile de crap si ten care au greutatea de peste 8 kg vor fi eliberate in stare vie si fara a fi ranite, urmand ca pescarul sa primeasca o partida de pescuit gratuit de 24 ore.

Capturile de crap pi ten care au greutatea sub 1 kg vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, in stare vie Si fara a fi ranite. in cazul in care pestele este ranit sau mort din vina pescarului se va plati de către acest cu pretul de 40 lei/kg.

Este INTERZIS pescuitul la BOMBA/ARICI sau orice alta momeala care are mai mult de 2 carlige. Orice sesizare venita din partea pescarilor a actelor de Furt Piscicol, ce se va confirma, va fi recompensata cu o partida GRAUITA de 24 ore.

Este interzis aprinderea focului pe iarba.

Unele locuri de pescuit au in dotare: UMBRARE CU MESE SCAUNE SI GRATAR, fără taxa.

Sunt interzise injuriile, muzica si alte activități care pot deranja ceilalți pescari aflati pe balta. La plecare, fiecare pescar, este obligat sa lase standul carat, gunoiul fluid introdus in saci de plastic distribuiți de personalul angajat.

Depozitarea gunoiului se face selectiv,  local special amenajat cu pubele. SC CORNEANCA SRL., an isi asuma răspunderea pentru eventuale daune sau accidente suferite in perimetrul administrat. Pescarul ante singurul responsabil pentru integritatea bunurilor si persoanei sale.

Nerespectarea prezentului regulament duce la excluderea din incinta băltii.


Taxe 2024 Balta Corneanca

Poze Balta Corneanca

Capturi Balta Corneanca

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta corneanca

Balta Corneanca : 0 comentarii

Nu exista comentarii