Balta Dobos

Neamt / Roman
Share

Descriere - Balta Dobos

Balta La Dobos locul perfect de relaxare in județul Neamț. Aici regăsești liniștea de care ai nevoie pentru p partida de relaxare cu prieteni sau familia.

Traseul pana la Balta Dobos

Vezi localizarea pe harta

 - Pescuit orele 6.00 -18.00, se pot retine 5 kg caras + 3 kg crap/cten sau 4 kg novac

 - Pescuit Jumătate de zi, Luni - Vineri 6.00 - 12.00 / 12.00 - 18.00, in weekend sâmbătă / duminica doar după 12.00, se pot retine 3 kg caras + 2 kg crap / cten sau 3 kg novac. - 15 lei cu o varga / jumătate de zi / doar la caras 2 kg, ce se prinde in plus sau alte specii se pot retine contracost, pe iazurile mici si de la pod pana la WC, partea îngusta a iazului.

- Noaptea 12h, 18.00 - 6.00, se pot retine 6 kg caras + 3kg Crap/Cten sau 5 kg Novac

- Pescuit 24h se pot retine 7 kg caras + 5 kg crap / cten sau 8 kg novac

Balta nu este coşul vostru de gunoi...

- Inainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta regulamentul, achitarea taxei de pescuit reprezinta acordul pescarului fata de prezentuI regulament (40."

- iazul este supravegheat video 24 din 24 ore, persoanele care incearca sa fure peste se fac vinovate de tentativa de furt, fapta penala pedepsita de art.228 din codul penal.

- se poate pescui cu 3 lansete, dotate cu maxim 2 carlige.

- punerea pestilor in acelasi sac de pastrare de catre 2 pescari sau mai multi pescari, precum si cedarea pestelui prins de un pescar catre alti pescari este interzisa. Pe durata partidei de pescuit administratia baltii poate verifica monturile si juvelnicele pescarilor

- pescarul are obligatia sa pastreze linistea si "curatenia"(coji de seminte / mucuri de tigara) 20 lei taxa garantie curatenie/noaptea 50 lei

- Pescarul care nu respecta regulamentul dat i se va interzice dreptul de a intra in incinta iazului si i se va retine cantitatea de peste prins (taxa nu se returneaza ). - cei ce elibereaza capturi peste 5kg vor beneficia de o partida de pescuit gratis C & R. - bere rece, suc, apa, cafea, rame.

- V1ZITATORII, taximetristii vor lasa masinile in parcarea de 1a intrare - cine arunca pe jos in iarba coji de seminţe şi mucuri de ţigară vor fi daţi afară 


Poze Balta Dobos

Capturi Balta Dobos

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta dobos

Balta Dobos : 0 comentarii

Nu exista comentarii