Balta Pesca Doro

Arad / Santana
Share

Descriere - Balta Pesca Doro

Balta Pesca D Oro - o locatie intr-un cadru natural excelent ce ofera conditii bune de pescuit in Arad. Balta este deschisa pescuitului non stop.

Traseul pana la Balta Pesca Doro

Vezi localizarea pe harta

Program

7:00-19:00 

19:00-07:00

• In taxa de acces pe balta nu este inclus pește gratuit. Daca pescarul doreste sa cumpere pește, acesta va anunta personalul si va achita o taxa per kg. Se vinde doar crap ce cantareste max. 3kg!!!

• Pescuitul de noapte se va desfasura doar in limita a cel putin 5 pescari, care au obligatia sa rezerve cu cateva ore inainte sederea pe balta in timpul noptii.

Regulament

1. Pe aceasta balta, pescuitul se practica exclusiv “Prinde si Elibereaza” ( Catch&Release ) !

2. Balta Pesca Doro ESTE SUPRAVEGHEATA VIDEO 24 DIN 24 ORE !!!

3. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA una din regulile de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat balta, fara sa primeasca taxa platita inapoi !

4. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 3 lansete (feeder sau crap), DOTATE OBLIGATORIU CU UN SINGUR CARLIG SI PLUMB SAU NADITOR PIERDUT, IAR MONTAREA AGRAFELOR SE VOR FACE OBLIGATORIU INAINTEA PLUMBULUI SAU A NADITORULUI ( IN CAZUL RUPERII FIRULUI PRINCIPAL SA EXISTE POSIBILITATEA ELIBERARII ACESTORA ) !

5. Sotia sau copilul pescarului (maxim 12 ani), care va pescui pe balta au dreptul sa pescuiasca cu o lanseta din cele 2 ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !!!

6. Este strict interzisa folosirea aparatelor/telefoanelor cu muzica/radio. Va rugam sa nu deranjati ceilalti pescari! Activitatea pe balta se va desfasura intr-o atmosfera placuta si comportament civilizat.

7. Este strict interzisa organizarea gratarelor pe balta, respectiv foc la sol pe standurile amenajate!!!

8. Scaldatul este strict interzis!!!

9. Accesul copiilor pe balta se va face doar cu insotitori.

10. AUTOTURISMELE se PARCHEAZA OBLIGATORIU in partea dreapta a drumului pietruit!!!

11. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc!!!

12. Pescarul va lansa obligatoriu numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa.

In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!

13. Pe aceasta balta pescarii trebuie sa foloseasca OBLIGATORIU, SALTEA DE PRIMIRE tip CRADLE (se gaseste pe balta), MINCIOG DE CRAP cu deschidere mare si ochiuri mici si SPRAY DEZINFECTANT !!! MONOFILAMENT minim 0,25 mm , INTERZIS inaintas de orice fel (mono-Textil).

14. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !!!

15. Insotitorul sau insotitorii pescarului care pescuieste 12 ore (pescuit de zi = 12 ore),nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog si nici sa se pozeze cu capturile pescarului !!!

Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, sa se afle in pozitia sezand si captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana). Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa pestii nu vor fi retinuti sub nici o forma mai mult de maxim 3 MINUTE !!!

16. In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit de pescar, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv , iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 80 lei/kg !!!

17. Pescarul care va pescui noaptea pe balta poate sa fie insotit de o singura persoana , dar numai cu conditia ca acea persoana, sa achite 50% din taxa de pescuit = 24 ore, taxa pentru care acea persoana are si ea dreptul sa pescuiasca cu una din lansete din cele 3 ale pescarului !!! (exceptie fac, sotia si copii de maxim 12 ani ai pescarului, care nu vor achita nici o taxa ) !!!

18. Pescarii au obligatia ca la sfarsitul partidei de pescuit, sa lase locul curat asa cum l-au gasit când au venit (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale etc), prin colectarea in saci sau in pungi de plastic si sa-l depoziteze in locurile special amenajate !!!

19. Inainte de plecare, pescarii au obligatia de a anunta personalul ca vor parasi balta si totodata de a prezenta bagajele in vederea controlului. Orice tentativa de furt/furt va fi transmisa organelor de Politie.

20. Pescarii si insotitorii acestora isi asuma intreaga raspundere in cazul in care pe durata sederii pe balta sunt implicati intr-un accident/incident de orice natura.

Regulamentul se substituie unui act normativ de Protectie a Muncii.

Balta Pesca Doro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!!!

Taxe 2024 Balta Pesca Doro

Poze Balta Pesca Doro

Capturi Balta Pesca Doro

Activitate balta pesca doro

Balta Pesca Doro : 0 comentarii

Nu exista comentarii