Balta Puiesti La Genes

Vrancea / Puiești De Jos - Balesti
Share

Descriere - Balta Puiesti La Genes

Balta Puiesti La Genes - o locatia excelenta in Vrancea pentru pescuitul sportiv in sistem C&R. L

Atentie!!!

Pe lac sunt amplasate camere video autorizate iar cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste devine suspect de furt si poate fi retinut pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.

Nu mai sunt tarife diferite pentru membrii grupului de WhatsApp al Balta Puiești. 

De precizat faptul ca nu se încasează taxă suplimentară pentru cazare în bordeie. 


Traseul pana la Balta Puiesti La Genes

Vezi localizarea pe harta

De precizat faptul ca nu se încasează taxă suplimentară pentru cazare în bordeie. 

1. Pescuitul începe de la ora 6:00 si se termina la ora 18:00 (12 ore); pescuitul de noapte este permis numai in sezon, dar cu recomandare din partea pescarilor fara incidente si cu luarea la cunostinta a regulamentului.

2. Partida de 24 ore incepe numai la ora 18:00 sau in cazul celei de 36 ore- incepand cu ora 6:00. Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele. Pescarul are dreptul la un singur insotitor, acesta avand drepturi depline. In cazul in care insotitorii sunt sotia, prietena, copii, taxa este aceeasi, iar insotitorii pot da si ei la cate o undita.

3. Autovehiculele se vor parca la intrarea pe balta, dupa ce pescarii isi vor lasa bagajele la stand. La plecare, dupa ce toate bagajele sunt stranse si este anuntata paza, pescarii pot intra cu masina pentru a incarca in prezenta unui reprezentant al incintei.

4. La intrarea in incinta se vor lua datele de pe buletin, atat pescarii cat si insotitorii vor semna in registru pt regulamentul de ordine interioara. Din incinta nu se poate iesi pe timp de noapte, exceptand cazurile de urgenta, dar se va face un control mai amanuntit la bagaje si masina.

5. Se poate pescui cu 4 lansete + 2 undite (la undita se poate pescui numai la momeala vie, cocolosi mamaliga si pelete moale), iar lansetele sau unditele trebuie sa fie dotate cu maxim 1 carlig.

6. Pentru fiecare lanseta in plus pescarul va plati o taxa suplimentara. Este interzisa retinerea pestilor.

ATENTI‼️‼️‼️ Pot pescui doi pescari pe un singur bon in limita celor 4 lansete +2 undite.

7.Pescuitul cu montura tip bomba (montura cu mai mult de 1 carlig) este strict interzis. Este Interzis plantatul si naditul cu porumb uscat, este strict interzis pescuitul la japca (ancora, jig, etc)

8. Sunt permise doar monturile ce permit eliberarea plumbului (monturi “in line” fara agrafa in capat, montura plumb pierdut, etc) .

9. Folosirea saltelei de primire tip cadita este obligatorie. In cazul in care pescarul nu are, poate inchiria de la receptie contra cost indiferent de durata partidei.

10. Pescarii trebuie sa aiba in dotare minciog profesional cu deschidere mare (peste 60 cm), plasa moale si maner peste 1,8 m. Se poate folosi minciog cu cap rotund (minciog feeder, cu plasa moale) numai la scoaterea pestilor pana in 4 kg. Pescarii trebuie sa aiba in dotare spray antiseptic obligatoriu. In cazul in care pescarul uita sa isi minciog, spray antiseptic, monturi corespunzatoare sau sac de pastrare, nu poate incepe partida de pescuit. Are optiunea de a le inchiria/cumpara de la receptia baltii.

11. In cazul in care exemplarele de crap si ten ce depasesc 4 kg sunt vatamate intentionat/neglijenta, sau se constata decesul acestora, pescarul va fi obligat sa achite o contravaloare intre 50-300 lei/kg in functie de dimensiunea pestelui. Pestele se poate tine maxim 15 minute pe mal (cantarire si fotografiere).

12. Toti pestii peste 8 kg se vor poza(pentru a monitoriza dezvoltarea peștilor). Daca pescarul refuza sa faca poze cu pestele in brate desupra saltelei de primire (fata pescarului nu este obligatoriu sa apara in poza) sau nu doreste, sa roage pe altcineva sa pozeze pestele (paznicul /administratorul), in caz contrar nu va mai fi primit pe balta.

13. Se fac verificari pe balta la echipamentul de pescuit si daca acesta nu este corespunzator, pescarii vor fi atentionati sa isi remedieze echipamentul, a 2-a oara pescarul va fi dat afara, fara sa primeasca banii de taxa inapoi si nu va mai fi primit pe balta.

14.Pescarul are obligatia sa se aseze in dreptul pontonului sau standului de pescuit rezervat sau ales de la inceputul partidei (acesta isi poate schimba locul de pescuit numai prin anuntarea paznicului si se poate muta pe un alt loc de pescuit ce nu este rezervat

15. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor si/sau cu familia (sotie, copii), restul vor plati o taxa de agrement de 30 ron (numai ziua). Pe timpul noptii nu sunt permise vizitele, nu sunt permise plecarile decat in caz de urgenta, dar cu control amanuntit al masinii. Duminica noapte nu se pescuieste decat daca se face rezervare din timp sau se ocupa minim 5 standuri de pescuit.

16. Plantatul este interzis

17. Muzica tare si galagia este interzisa, pescarii deranjati pot suna imediat la numarul de la paza. Va asiguram ca personalul baltii va face tot posibilul sa mentina linistea in incinta, pescarii ce deranjeaza ceilalti pescari vor fi atentionati o singura data a 2-a oara vor fi dati afara fara sa li se inapoieze bani de taxa si nu vor mai fi primiti pe balta.

18. Locul si cabanuta se pastreaza curate pe timpul partidei de pescuit, este interzis focul direct pe iarba (se foloseste gratarul cu picioare sau gratarul de la locul de pesc

19. Accesul vizitatorilor pe balta nu este permis fara acordul paznicului.

20. Daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul

21. Nu parasiti locul de pescuit si nu incarcati masina cu bagaje, pana nu anuntati paznicul sa vina in control. Paznicul se asteapta cu bagajele langa masina, se anunta paznicul dupa ce bagajele au fost stranse si se va aduce masina din parcare in prezenta acestuia. Obligatoriu masina trebuie sa fie goala cand se face controlul.

22. Se vor verifica: masina, bagajele, gentile, lazi frigorifice, cabanuta, gratarul, se va cantari pestele prins daca este cazul, in situatia neanuntarii paznicului se vor da toate bagajele afara pt control amanuntit.

23. Regulamentul se aplica pentru toata lumea. Prin semnarea regulamentului va dati acordul ca personalul baltii sa aiba dreptul de a verifica interiorul masinii dumneavoastre

24. Personalul baltii are dreptul sa va faca poze/filmare la pesti capturati sau sa faca poze/filmare daca se constata o infractiune.

25. Scaldatul este interzis, incercarea recuperarii lansetei sau unditei de pescuit prin intrarea in apa este strict interzisa, se va anunta paznicul pt recuperarea lansetei

Cel ce va fi prins ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins, nu i se va inapoia taxa platita si nu va mai fi primit pe balta niciodata.


Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in porbagaje, daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel platit si inregistrat pe bon.

Clientii fideli vor beneficia de anumite facilitati (abonament, cat si posibilitatea de a achizitia peste la pretul stabilit de administratia baltii).

Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos, iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la Receptie ca sunteti de acord cu regulamentul.  

Specii de Pești

Taxe 2024 Balta Puiesti La Genes

Poze Balta Puiesti La Genes

Capturi Balta Puiesti La Genes

Activitate balta puiesti la genes

Balta Puiesti La Genes : 0 comentarii

Nu exista comentarii