Balta Smv Lake

Mures / Cipau
Share

Descriere - Balta Smv Lake

Balta SMV Lake (Cipau) - balta de pescuit ce oferă condiții excelente situata in județul Mureș. la SMV Lake te așteaptă in mediu natural perfect capturi pe măsura.

Balta oferă si posibilități de cazare si este deschisa non stop.

Pescuitul la răpitor în anul 2023 este interzis . orice exemplar de răpitor capturat accidental se eliberează imediat.

Se accepta doar pescuitul catch & release (fără reținere)

Traseul pana la Balta Smv Lake

Lacul Smv Lake este situat pe drumul european E60, in imediata apropiere localități Iernut si la 30km de orașul  Târgu Mureș.

Vezi localizarea pe harta

REGULAMENT PESCUIT SMV LAKE (Lacul Cipău)

Interval orar taxare 07am-19pm taxă zi şi 19pm-07am taxă noapte

PASTRATI BONU DE CASA OBLIGATORIU (POSIBIL CONTROL) Prin achitarea taxei de pescuit, pescarul își asumă prezentul regulament și se obligă să îl respecte în totalitate Administratorul lacului își rezervă dreptul de a selecta clientela.

Accesul pe lac cu automobilul se poate face doar pentru a lăsa bagajele si echipamentul de pescuit la stand , după care automobilul trebuie dus in parcarea amenajată aflată la intrare, ln incinta amenajării piscicole.

Pescuitul in cadrul amenajării piscicole Cipău (SMV LAKE) se poate practica doar de către persoanele care au achitat taxa de pescuit şi au bon fiscal valabil pentru ziua respectivă (bonul nu este transmisibil).

Pescuitul se poate practica cu maxim 3 lansete cu plumb sau momitor Si 1 lansetă pt. plută /pescar. Montura folosită nu trebuie să aibă mai mult de un cârlig.

Utilizarea mai multor cârlige la o montură este interzisă.

Este interzisa folosirea agrafelor deasupra monturii.

Pescarul trebuie să aibă minciog cu deschidere mare , saltea de primire(tip vanita) si solutie antiseptică pentru a putea asigura buna manipulare a peștilor capturați.

Este interzisa reținerea peștilor pe mal pentru mai mult de 5-6 minute(timp suficient pt fotografii), Este interzisa reţinerea peştilor in juvelnice, saci de păstrare, găleţi sau orice alte recipiente. In vederea unei bune gestionari a calitatii apei sl a sanatatii faunei piscicole admInistratia lacului poate interzice utilizarea unor nade.

Semințele utilizate la pescuit si nădit este obligatoriu să fie fierte Alunele tigrate se recomanda folosirea lor sub forma de spartura, obligatoriu fiarta.

Uciderea sau rănirea Intenționată a unui exemplar de crap sau Amur de pana in 5kg atrage o penalitate de 40, Ron/kg la peste 5kg duce la administrarea unei penalități de 75 ron/kg peste iar peste 10 kg 150 ron/kg peste

Pescarii sunt rugați să păstreze curăţenia la locul de pescuit, să nu aibă manifestări huliganice st să nu deranjeze partenerii de pescuit .

La încheierea partidei de pescuit , înainte de plecare, pescarul este obligat să anunte paznicul sau administratorul pentru a verifica bagajele.(verificarea bagajelor se face inainte ca acestea sa fie așezate in mașină)

Nu se părăsește standul inainte de a fi verificat automobilul.

Căsuțele trebuie sa rămână curate(maturat si sters pe jos).

Nerespectarea regulamentului poate duce la evacuarea din incinta amenajării piscicole ( in acest caz taxa nu se restituie).

Orice situație neprevăzută in prezentul regulament se va soluționa de către administrația lacului si devine automat obligatorie. Administrația lacului este exonerata de orice răspundere materială, civilă şi administrativă în cazul apariției unor accidente neprevăzute la locul de pescuit


Taxe 2024 Balta Smv Lake

Poze Balta Smv Lake

Capturi Balta Smv Lake

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta smv lake

Balta Smv Lake : 0 comentarii

Nu exista comentarii