Balta Buzatu

Dolj / Giurgita
Share

Descriere - Balta Buzatu

Balta Buzatu in Dolj este o locație ce oferă condiții de pescuit excelente, are o densitate buna de pești si se poate pescuit non stop. 

Traseul pana la Balta Buzatu

Localizare pe harta

TAXA 12 ORE ZI SAU NOAPTE permite retinerea a 5 kg de peste di specile crap. cteno, şalău, scoicar și alte 5 kg din speciile caras, biban, rosioară și plătică.


TAXA DE 48 ORE SE PERMITE RETINEREA A 10 KG DIN SPECIILE CRAP CTENO, ŞALĂU, SCOICAR Şi 10 KG DIN SPECIILE CARAS. BIBAN. ROSIOARĂ PLĂTICĂ



1. Taxarea se efectuează pe loc, iar bonul de pescuit se påstrează până la finalizarea partidei de pescuit.

2. Pescarii vor semna pentru luarea la cunoştință a regulamentului și a penalităților în cazul nerespectării acestuia.

3. Pescuitul se va practica numai pe mal și este interzisă intrarea în apă sub orice formă sau motiv. 4.Nădirea se face pe mal, PLANTATUL cu BĂRCUȚA (NAVOMODEL) NU ESTE PERMISA !

5. Pescarul și însoțitorii sunt obligați să se comporte civilizat, fără urlete, scandal, muzică sau alte manifestări scandaloase.

6. Pescarii sunt obligați să păstreze curațenia generală a locului de pescuit. Este strict interzisă aruncarea resturilor menajere pe mal sau în apă.

7. Nu se distruge vegetația, arborii și amenajările din jurul lacului.

8. PESCARUL care aduce la cunoștiința Societății despre alt pescar care sustrage sau ascunde pește și acest lucru va fi dovedit este recompensat cu un bon de pescuit.

9. Pescarii au obligația să prezinte spre control la cererea personalului (PAZA sau ADMINISTRATOR), juvelnic, bagaje și autovehicul. Menționăm că la părăsirea incintei lacului se vor controla autovehiculele prin sondaj.

10. Pescarul care va fi prins cu pește în afara celui care este prevăzut în regulament va plăti suma de 50 RON /KG sau va fi reclamat organelor de POLIȚIE pentru fapta de furt calificat art. 208cp.

11. Societatea nu răspunde administrativ sau material la nicio formă de accident și urmări generate de cosumul de alcool.

12. Este interzis aprinderea focului pe iarbă, acesta va fi numai în gratare cu picior. Dacă nu deține acestea se pot închiria de la administrația societății contra sumei de 10 RON.

13. Pescarul are voie cu un însoțitor (în baza aceluiași bon de pescuit) fără dreptul de a pescui, restul însoțitorilor vor plăti 10 RON taxa de agrement. FAC EXCEPțIE COPII SU 14 ANI ȘI SOȚIA SAU SOȚUL (după caz)

14.Este interzis pescuirea după specii FITOFAGE și practicarea unor tehnici care contravin regulilor de pescuit sportive(arici, bâtă, bombă. plase de orice fel etc) determină pierderea de a mai pescui și evacuarea imediată a incintei locului de pescuit sportiv. Suma achitată drept taxă şi peştele prins nu se restituie.

15. SOCIETATEA ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A SELECTA CLIENȚI.

16. Se pescuiește maxim cu 4 (lansete sau prăjini) cu 2 ace fiecare. Pentru fiecare lansetă sau bắț în plus pescarul va achita 10 RON/fiecare. Se pot reține crapul, cteno și şalăul între 1 și 5 kg, cel sub sau peste greutate vor fi eliberați fără a fi răniți.

Prin plata taxei de pescuit sportiv se înțelege că pescarul și însoțitorii ACCEPTĂ, INTEGRAL ȘI NECONDIȚIONAT prevederile prezentului regulament.

Taxe 2024 Balta Buzatu

Poze Balta Buzatu

Capturi Balta Buzatu

Activitate balta buzatu

Balta Buzatu : 0 comentarii

Nu exista comentarii