Balta Casa Pescarului

Timis / Sacalaz
Share

Descriere - Balta Casa Pescarului

Balta Casa Pescarului are o suprafața de aproximativ 1.3 ha si o adâncime medie intre 1,5 m si 2. Un loc minunat de pescuit apropare de Timișoara. La casa pescarului regăsiți condiții excelente de pescuit cu opțiunea de a pescuit noaptea in weekend

Traseul pana la Balta Casa Pescarului

Strada Lacului, Sacalaz, Jud. Timis 307370

Se impune respectarea orarului stabilit între orele 07:00-19:00.

Balta dispune de locuri de pescuit special amenajate, pescuitul fiind permis numai în aceste locuri.

Un pescar poate pescui cu cel mult două lansete.

Însoțitorul pescarului (soția sau copilul în vârsta de cel mult 14 ani), au dreptul să pescuiască cu lansetele pescarului numai în dreptul standului pe care-l ocupă pescarul.

Sunt permise doar monturi cu un singur cârlig și cu posibilitatea eliberării plumbului (sau naditorului) în cazul ruperii firului principal (momitor culisat).

Nu sunt admise bărcile de momit.

Este obligatoriu ca pescarul să folosească salteaua de primire și spray-ul dezinfectant la fiecare pește capturat.

PESCARII SUNT OBLIGAȚI SĂ RESPECTE PEȘTELE !!!

Obligativitatea pescarului care prinde un pește rănit este de a anunța imediat personalul bălții.

Pescarul care se face vinovat de rănirea peștelui până în 3 kg are obligația de a-l cumpăra la prețul afișat la intrarea pe baltă.

Pescarii pot face grătar numai în locurile special amenajate.

Este interzis focul în alte zone decât cele indicate de administrația bălții.

Este interzis accesul și intervențiile de orice fel la instalațiile electrice(prize, întrerupătoare, etc),din incinta bălții.

Este interzisă nădirea cu semințe, cereale sau alune în stare uscată.

Nada rămasă după partida de pescuit nu se aruncă în apa, se v-a arunca la coșurile de gunoi de pe marginea bălții.

Este interzisă deteriorarea sau distrugerea florei și faunei sau a zonelor din preajma locurilor de pescuit, precum și a dotărilor puse la dispoziția pescarilor sportivi de către administrație..

 Este interzis consumul excesiv de alcool în perimetrul locației de pescuit.

 Este interzisă punerea peștilor în același sac de păstrare de către 2 (doi) sau mai mulți pescari, precum și cedarea peștilor prinși de către un pescar la alți pescari.

 Este interzis reținerea oricarui tip de pește in juvelnice de metal.

 Peștele reținut în juvelnice de material sau in saci nu se mai elibereaza. Se v-a plăti la ieșirea de pe baltă la prețul afișat.

 Înainte de plecare, pescarul trebuie să anunțe personalul bălții pentru a controla și cântări peștele din juvelnic.

 Conducătorii auto își vor parca autoturismele in afara incintei, în parcarea special amenajată.

 Regulamentul se substituie unui act normativ de protecție a muncii. Pescarii și însoțitorii acestora își asumă întreaga răspundere în cazul în care, pe perioada șederii pe teritoriul bălții, sunt implicați într-un accident sau incident de orice natură. Administrația este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accident, incident, urmări generate de consumul de alcool, neglijența sau neatenția pescarilor sau însoțitorilor acestora..

 Copii cu vârsta până în 14 ani vor fi supravegheați de părinți pe tot parcursul șederi pe baltă.

 Persoana care va fi găsită că încalcă regulamentul bălții, va fi evacuată imediat din incinta perimetrului bălții, fără a i se restitui taxa achitată și se va elibera în apă peștele prins până în acel moment.

 Vă rugăm să solicitați și să păstrați bonul fiscal, conform reglementărilor în vigoare, până la părasirea incintei CASA PESCARULUI.

 Balta CASA PESCARULUI este dotată cu camere de supraveghere, iar imaginile se arhivează putând fi accesate ulterior de către administrație..

 Încălcarea oricărei norme prevăzute în regulament conferă dreptul administrației bălții de a nu mai permite accesul pe baltă și drept de pescuit autorului.

 Pescarul are obligatia să mânuiască cu grijă peștii prinși, indiferent de greutatea peștelui.

 Scăldatul este strict interzis!

 Părăsirea locului de pescuit se va face doar prin punctul de acces și numai după efetuarea controlului peștelui reținut.

 Pescarii sunt obligați să întrețină curațenia generală a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal sau în apă, în acest scop vor fi folosite locurile special amenajate.

 Nu se vor tăia arborii! Pescarii trebuie să lase locul de pescuit curat (fără chiștoace de țigări, coji de semințe, etc).

 Practicarea unor tehnici de pescuit, ce contravin regulilor pescuitului sportiv, determină pierderea dreptului de a mai pescui și evacuarea imediată a persoanelor din incinta locației de pescuit sportiv ( suma achitată drept taxă nu se restituie).

 Pescarii și însoțitorii sunt obligați să se comporte civilizat, iar în tot timpul cât vă aflați pe această proprietate să respectați regulile sociale și normele de conduită morală. Este strict interzis ca, prin acțiunile dumneavoastră, să puneți în pericol viața sau integritatea corporală atât a dumneavoastră cât și a celor din jurul dumneavoastră. Este interzisă ascultarea muzicii pe baltă, indiferent de gen, dacă acest lucru deranjează vecinii de pescuit.

 Pe toată durata partidei de pescuit, personalul bălții CASA PESCARULUI are dreptul să controleze și să cântărească peștele capturat de pescari.

 Pentru pescarii ce dețin un permis de pescuit pentru 24h, este permisă instalarea unui cort în dreptul standului de pescuit, atribuit la începutul partidei de pescuit sportiv.

 Administrația bălții CASA PESCARULUI își rezervă dreptul de a-și selecta clientela în funcție de comportamentul acesteia, orice incident soluționându-se pe cale amiabila de către personalul societății și numai în cazuri deosebite cu intervenția altor organe abilitate de lege.

ATENTIE !

Încălcarea legislației în vigoare PRIVIND PESCUITUL și a prezentului regulament se sancționează disciplinar – cu excluderea de la pescuit, material sau penal, după caz.

PE ACEASTA BALTA, PERSOANA CARE VA FI PRINSĂ ÎNCERCÂND SĂ SUSTRAGĂ PEȘTE SE FACE VINOVATĂ DE FURT, FAPTĂ PENALĂ PEDEPSITĂ DE ART. 208 COD PENAL.

După ce a luat la cunoștință prevederile acestui regulament, pescarul se angajează să respecte toate regulile impuse de organizatori.

 Administrația își rezervă dreptul de a refuza accesul la locurile de desfășurare a pescuitului sportiv în cazul în care:.

  1. numărul de pescari sportivi aflați în perimetru este excedentar.
  2. persoanele solicitante au avut anterior abateri de la prezentul regulament.
  3. persoanele solicitante nu sunt de acord în totalitate sau în parte cu una din clauzele prezentului regulament de ordine interioară.
  4. persoanele solicitante sunt într-o vizibilă stare de ebrietate.

CASA PESCARULUI își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, precum și taxele aferente amenajarii piscicole.


Taxe 2024 Balta Casa Pescarului

Poze Balta Casa Pescarului

Capturi Balta Casa Pescarului

Activitate balta casa pescarului

Balta Casa Pescarului : 0 comentarii

Nu exista comentarii