Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Botosani / Botosani
Share

Descriere - Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Acumularea Catamarasti- Baraj Sitna un loc ideal pentru o partida de pescuit. Balta are o varietate de specii de pesti.

Program non stop.

Traseul pana la Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Pe directia de mers Botosani - Cismea, se iese din localitatea Cismea si se face stanga la aproximativ 3km

1.Pentru taxa de zi  se pot reține maxim 4 Kg de pește ( Crap, Cteno, Caras sau Șalău) sau 6 kg(Novac si Sanger) . Pescuitul de zi se va desfășura între răsăritul și apusul soarelui!

Pentru timp de noapte  de seara la ora 18 până a doua zi când se întunecă și se pot retine maxim 8 Kg de pește(Crap, Cteno, Caras sau Șalău) sau 12 kg(Novac si Sanger).

2. Crapul, Tenul sub 1 Kg se eliberează imediat în apă. Șalăul sub 600g se eliberează. Crapul peste 5 Kg se eliberează în prezența noastră și primiți o zi gratuită de pescuit!

3. Se pescuiește cu maxim 4 undițe sau lansete cu câte maxim 2 cârlige pe undiță/lansetă!

4. Nu sunt acceptați însoțitorii pe baltă! Doar partea feminină și copii sub 14 ani nu plătesc! Ei pot pescui din cele 4 scule din biletul plătit de către cel care pescuiește!

5. Fiecare pescar trebuie sa dețină un juvelnic sau un sac din material textil, expus la vedere și să îl prezinte personalului angajat ori de câte ori i se solicită. Nu este acceptat juvelnicul de sârmă!

6. Avem dreptul de a vă controla oricând în juvelnic și în vehicul (dacă este cazul) privind cantitatea de pește prins și mărimea acestuia!

7. Este interzis pescuitul cu navomodel!

8. Nu se acceptă muzică! Pescuitul se va face în liniște fără a deranja ceilalți pescari!

9. Nu se accepta grătarul la sol!

10.După ce se prinde cantitatea de 4 kg de pește, restul se eliberează în apă. Nu se poate cumpăra pește nici să se mai achiziționeze un bilet!

11. Dacă vine cineva la dumneavoastră, aveți obligația de a-l/ai informa să oprească la intrare și să parcheze mașina! Vizitatorii nu au acces pe baltă cu mașina și nu au dreptul să stea mai mult de 30 de minute pe baltă!

12. În intervalul orar 03:00-07:00 mergeți și vă ocupați loc și vă vom taxa noi, în afara acestui interval taxarea va avea loc la intrare si aveți obligația de a opri!

13. Dacă plecați de pe baltă și reveniți aveți obligația de a opri și la plecare și la sosire și de informa persoana responsabilă câte persoane plecați și câte vă întoarceți.

14. Scăldatul este STRICT INTERZIS!

15. Zona este supravegheata video!

16. Avem dreptul de a ne selecta clienții!

Taxe 2024 Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Dotari - Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Poze Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Capturi Balta Catamarasti- Baraj Sitna

Activitate balta catamarasti- baraj sitna

Balta Catamarasti- Baraj Sitna : 0 comentarii

Nu exista comentarii