Balta Craiasa

Bihor / Rieni
Share

Descriere - Balta Craiasa

Balta Crăiasa - probabil cea mai frumoasa balta de pescuit din județul Bihor la poalele munților Apuseni, oferă condiții excelente de pescuit sportiv. Program doar ziua e luni pana duminica cu acces forte bun. Vă așteptăm cu o conducere ca la carte și cu o densitate de crap în baltă de 2t la 1,5ha luciu de apă. 

Exista posibilitatea de  pescui in regim prinde si eliberează sau cu reținere

Balta este împărțita in 2 lacuri exista si posibilitate de cazare.


Traseul pana la Balta Craiasa

Vezi traseul pe harta

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA, PESCUIT RECREATIV LA CRAP - BALTA CRAIASA

1. Sunt permise doar monturi cu un singur cârlig. Este obligatorie montura in-line, folosirea agrafelor deasupra momitorului, lead core-ului, plumbului sau a oricărei alt tip de momitor, strict interzisa. Montura trebuie sa culiseze liber pe toata lungimea firului principal.

2. Este indicat ca pescarul sa folosească salteaua de primire si obligatoriu spray-ul dezinfectant la fiecare peste capturat.

3. Pestele snit gray sau care a fost tinut in juvelnic sau sac de pastrare, nu se mai elibereaza si nici nu se schimba cu un alt peste prins ulterior! (se aplica pentru cei cu taxa de retinere)

4. Este interzis pescuitul cu fir textil ca si fir principal. Se poate folosi doar ca si inaintas (pleasna) 8m-10m, sau la forfac.

5. Este interzisa retinerea speciilor: salau, biban, amur, novac.

6. Este interzisa punerea peștilor in același sac de păstrare de cave 2 (doi) sau mai multi pescari, precum Si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari.

7. Masina se va lasa in parcarea special amenajatA pescarilor, NU in parcarea pensiunii!

8. La cererea personalului, pescarii au obligatia de a prezenta un act de identitate, masina, bagajele 1i monturile pentru control.

9. înainte de plecare, pescarul trebuie sa anunțe personalul complexului pentru a controla si cântări pestele din juvelnic (doar variants 2 si 3).

10. Administrația băltii este exonerate de once răspundere civila, administrative si materials pentru once forma de accidente. Regulamentul de fats, pe care once pescar are obligația sa il cunoasca si sa îl accepte, funcționează ca act de protecția muncii. Persoana care va fi găsita ca încălcarea regulamentul băltii, va fi evacuate imediat din complex, fără a i se restitui taxa achitata si se va elibera in spa pestele prins pana in acel moment.

11. încălcarea oricărei norme prevăzute in regulament conferă dreptul administrației băltii de a nu mai permite accesul pe baits $i drept de pescuit autorului.

12. Pescarii sunt obligati 55 intretina curatenia generalA a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mat sau in apA, in acest scop vor fi folosite locurile special amenajate.

13. Pescarii trebuie sa use local de pescuit curat (Para chistoace de tigari, coji de seminte, etc).

14. Pescarul care educe la cunostinta administratiei lacului, despre alt pescar ca sustrage sau ascunde peste iar acest lucru se dovedeste va fi recompensat cu restituirea taxei de intrare pe ziva respectiva!

15. In cazul in care se constata ca un pescar a rănit un peste de peste 4kg se va percepe o taxa de 150 RON/kg!

Administrația băltii își rezerva dreptul de a-pi selecta clientela in funcție de comportamentul acesteia, once incident soluționându-se pe cale amiabila de calm personal pi numai in cazuri deosebite cu intervenția altor organe abilitate de lege.

PE ACEST LAC, PERSOANA CARE VA FI PRINSA INCERCAND SA SUSTRAGA PETE SE FACE VINOVATA DE FURT, FAPTA PENALA PEDEPSITA DE ART. 208 COD PENAL.

TARIFE

Varianta 1: 2 lansete in sistem C&R (prinde si eliberează, nu se poate reline nimic).

Varianta 2: 2 lansete in sistem C&R (pescarul poate retine 2kg caras).

Varianta 3: 2 lansete (pescarul poate reline 2kg crap).

Prețul de vânzare a crapului, respectiv caras le regăsiți la taxe, totul in limita disponibilității!

Este interzisa reținerea exemplarelor mai mari de 3kg!

Pentru Inca o lanseta in plus, se achita suma de 25 lei/lanseta!

Organizarea concursurilor este disponibila in colaborare cu conducerea băltii.

ORAR

Luni - Duminica 06.00 - 22.00



























Taxe 2024 Balta Craiasa

Poze Balta Craiasa

Capturi Balta Craiasa

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta craiasa

Balta Craiasa : 0 comentarii

Nu exista comentarii