Balta Delta Rasova

Constanta / Rasova
Share

Descriere - Balta Delta Rasova

Balta de pescuit Delta Rasova o nouă locație în județul Constanța unde visele pasionaților de pescuitul la răpitor in special la știuca pot deveni realitate. Alături de exemplarele capitale de știucă  se pot prinde bibani foarte mari. Delta Rasova este locul perfect pentru pescuit si relaxare. Cu o populație reprezentativa de știuca aici pasionați de pescuit la răpitor vor descoperi un loc minunat.

Traseul pana la Balta Delta Rasova

Delta Rasova - Lacul Vederoasa se afla la ieșirea din localitatea Rasova venind dinspre Cernavoda. Cea mai simplă cale de acces este pe ruta Autostrada A2 Cernavoda-Cochirleni-Rasova

ADMINISTRAȚIE LAC VEDEROASA TARIF:

- 350 LEI/ZI/BARCĂ (maxim 2 persoane în barcă)- inclus motor electric și baterie

- 250 LEI/ZI/BARCĂ (maxim 2 persoane în barcă)

- la vâsle 150 LEI/ZI/CAIAC ( Caiacul pescarului)

- 300 LEI/ZI/GHID PESCUIT

Pescuitul se poate practica exclusiv în sistem C&R ( prinde și eliberează), cu năluci artificiale, din ambarcațiunea pusă la dispoziție de administrația lacului.

CONDIȚII DE PRACTICARE A PESCUITULUI SPORTIV, REGULAMENT ȘI TARIF.

Pescuitul sportiv pe lacul Vederoasa se poate practica doar cu respectarea strictă a prezentului.

REGULAMENT PESCUIT LA SPINNING DIN BARCĂ DELTA RASOVA  -LACUL VEDEROASA

Specii la care este permis pescuitul: biban, știucă.

Tip de pescuit valabil: spinning, pescuit la răpitor cu năluci artificiale doar în sistem Catch & Release.

Mașinile vor fi parcate in locul indicat de personalul care asigura paza

Iesirea de pe lac se va face pana la ora 16:30 cel mai tarziu, cu anuntarea administratiei

La iesirea de pe lac, bagajeria pescarilor( genti, huse, sau arice alt accesoriu) va fi controlata de catre reprezentantii administratiei lacului!

Se poate pescui doar din barca pusă la dispoziție de administrație și doar cu motor electric( propriu sau pus la dispoziție de administrație).

Este total interzisă folosirea motorului termic!

Este total interzis pescuitul cu momeală naturală, pește viu, îmbucătură, râmă etc.

Este interzisă folosirea cârligelor triple, pe altfel de monturi decât cele care sunt din fabrică astfel concepute(voblere, linguri).

Înțeparea ocazionala a altor specii de pești, în special a speciilor din familia ciprinide, va fi urmată imediat de eliberarea peștelui respectiv, iar în cazul în care acesta se afla într-o stare îndoielnică a integrității sale fizice, va fi anunțată de îndată administrația lacului, cu obligația de a indica specia și mărimea peștelui precum și localizare pe lac.

Administrația lacului își rezervă dreptul de a selecta clientela și de a interzice pescuitul la spinning în anumite condiții.

Pescarilor care intra pe lac li se recomandă să respecte regulile de siguranța prevăzute de legislația privind navigația pe ape interioare (vesta de salvare, etc.).

Purtarea vestei de salvare in timpul deplasării este obligatorie.

Aceasta obligatie este strict in sarcina pescarului, administratia lacului nu este in nici un fel responsabila pentru eventualele accidente aparute.

Pescarilor li se recomandă fotografierea capturilor și filmarea eliberărilor.

Pescarilor li se recomanda manevrarea cu mare atenție a peștelui capturat în vederea eliberării în bune condiții ale acestuia. Este indicat ca pescarii să folosească minciogul, căscătorul și cleștele.

Orice știucă rănită accidental și ale cărei semne vitale indică șanse minime de supraviețuire(răni profunde, etc.) va fi predată administrației.

Este obligația fiecărui pescar să anunțe imediat administrația când acest lucru se întâmplă.

Este interzis consumul de alcool în timpul partidei de pescuit!! Accesul pe lac se poate realiza doar cu programare si doar in limita maxima a 5 bărci/lac/zi.

Pescuitul se poate practica astfel:

 - 1 mai-30 septembrie 7:30-17:00

 - 1 octombrie-30 aprilie 7:30-15:30

Prin plata taxei de pescuit, pescarii declară ca sunt de acord să respecte în totalitate prezentul regulament și că acordă permisiunea reprezentanților administrației lacului să controleze bagajeria și autovehiculele la ieșirea din incintă.

Orice reținere sau tentativă de reținere a peștelui capturat, este considerată de administație furt sau tentativă de furt(după caz), situație în care administrația lacului Vederoasa își rezerva dreptul de a folosi orice cale legala pentru rezolvarea situației.

Orice încălcare a uneia sau mai multor prevederi ale prezentului regulament se sancționează cu excluderea de pe lac a persoanei în cauză.

Specii de Pești

Taxe 2024 Balta Delta Rasova

Poze Balta Delta Rasova

Capturi Balta Delta Rasova

Activitate balta delta rasova

Balta Delta Rasova : 0 comentarii

Nu exista comentarii