Balta Feldioara 1

Arad / Zimandul Nou
Share

Descriere - Balta Feldioara 1

Balta Feldioara 1 din Timis o locație foarte apreciata de pescari unde găsiți condiții bune de pescuit atat cu reținere cat si in sistem prinde si eliberează. De asemenea se va putea achiziționa nadă, peleți, wafers, pop-up de la firmele MG, Salmon, Natural Mix, Narco, conservă de porumb etc.

Menționez că minuturile se vor putea comanda doar sâmbăta, duminica și în zilele de sărbătoare(libere) în timpul săptămânii.

Traseul pana la Balta Feldioara 1

La 3 km de Zimandul Nou, Zimandu Nou, Romania

Regulamentul pe balta nr.1 de la Balta Feldioara

Biletul de 100lei


- Cu acest bilet se pot reține 2(două) bucăți pește nobil(crap, amur, șalău, somn, somn african, știucă) până în 4kg/buc + 5kg albitură(caras, somn pitic, platică etc).

Biletul de 70lei

- Cu acest bilet se poate reține 1(un) singur pește nobil(crap, amur, șalău, somn, somn african, știucă) până în 4kg + 3kg albitură (caras, somn pitic, platică etc).

Biletul de pescuit sportiv – 40lei

- Cu biletul de pescuit sportiv se poate reține 2(două) kg de albitură (caras, somn pitic, platică etc), doar pe balta nr.1.Reguli generale pentru bilete

- Peștele nobil prins se eliberează obligatoriu.

Reguli generale aplicabile fiecărui bilet

- La 10(zece) ștampile (confirmate pe tichetul de pescuit) pescarul beneficiază de o zi de pescuit gratuit in valoarea biletului

- La capturarea unui pește mai mare de 10kg, pescarului i se face o poză cu marea captură și i se acordă un bilet gratuit în aceeași valoare, iar peștele va fi eliberat obligatoriu în baltă.

- Peștele (până în 4kg) introdus în juvelnic nu se poate schimba!!!

- La capturarea unui pește între 4-10kg, acesta se eliberează după ce a fost anunțat administratorul bălţii, în schimb pescarul beneficiază de o stampilă pe tichetul de pescuit de aceeași valoare Oferta este valabilă doar pentru un singur exemplar între 4 – 10kg pe ziua respectivă.

Regulament General

1. Pescuitul pe baltă este permis doar, după achiziționarea biletului de pescuit valabil pe ziua respectivă.

2. O persoană poate achiziționa într-o zi doar 1(unu) bilet.

3. NU garantăm nici unui pescar că va prinde pește sau că va avea prezentare (trăsătură).

4. Pescuitul este permis cu 3(trei) bețe, pe fiecare băț maxim 3(trei) cârlige.

5. Este interzis a pescui cu linie sau înaintaș din fir textil. Se poate folosi doar forfac din fir textil de maxim de 0,14mm grosime.

6. După ce au fost introduși în juvelnic numărul de peşti nobili corespunzător fiecărui bilet se poate continua pescuitul doar, pescuind în continuare sportiv, neavând voie să fie introdus alt peşte nobil în juvelnic.

Este interzisă schimbarea peștilor introduși în juvelnic!!!

7. Peștele capturat mai mare 4(patru)kg va fi eliberat obligatoriu dar, nu înainte de a anunța reprezentantul bălții( la primul pește capturat) pentru cântărire și acordarea bonusului corespunzător mărimii capturii.

8. Obligatoriu după capturarea peștelui, acesta se va pune cu minciocul în vănițele din dreptul standului fiecărui pescar, unde se va dezgăța peștele, iar apoi se va introduce în juvelnic sau se va elibera, după caz, abia apoi pescarul își va continua pescuitul.

Eliberarea peștelui se va face obligatoriu cu minciocul, nu din mână!!!

9. Pescarii trebuie să aibe grijă de peștii care se eliberează, pentru a nu fi răniți. În cazul în care peștele este rănit, acesta nu poate fi eliberat și se va anunța administratorul bălți.

Nu este permis să se dea peștele prins de la un pescar la altul!!!

10. Fiecare pescar trebuie să aibe obligatoriu julvelnicul personal în dreptul standului său.

11. Este interzis pescuitul la greblă sau alte metode care ar putea rănii peștii din baltă.

12. Este strict interzis intrarea în apă atât a oamenilor cât și al animalelor – pericol de înec!!!

13. Parcarea vehiculelor se va face în locul special amenajat în acest scop și indicat de personalul bălții. Este intezisă parcarea în alte locuri decât, în parcarea bălţii. În únele situații speciale se poate parca și în alte locuri doar cu aprobarea administratorilor bălții.

14. Ocuparea locurilor de pescuit se face în ordinea achiziţionării biletului de pescuit valabil pe ziua respectivă.

15. La controlul efectuat de administratorul bălții(sau persoana împuternicită de acesta), pescarii sunt obligați să prezinte biletul de pescuit achiziționat şi capturile dacă se solicită.

16. La achiziționarea unui bilet de pescuit cu reținere, pe lângă acesta, pescarii vor primi(cei care doresc) și un tichet de pescuit nominal corespunzător valorii biletului cu reținere. Tichetele de pescuit vor fi diferențiate în funcție de biletul achiziționat.

17. Pescarii care au primit tichet de pescuit, sunt rugați să aibe asupra lor de fiecare dată când vin la pescuit, tichetul de pescuit, pentru a fi ștampilat (în baza biletului de pescuit achiziționat), în caz contrar nu se va pune ștampila pe ziua respectivă.

Într-o zi de pescuit se pot acorda max. 2 ștampile(una pentru achiziția biletului si  una pentru pentru captura între 4-10kg, din ziua respectivă).

18. La 10(zece) ștampile pe tichetul de pescuit de zi, posesorul acelui tichet îl va preda personalului bălţii și va beneficia în schimb de o zi de pescuit gratuit conform valorii tichetului.

19. Prin achiziționarea biletului de pescuit, pescarul confirmă că a luat la cunoștință și este de acord cu regulamentul de ordine interioară al bălții și cu condițiile de pescuit stabilite de administratorul bălții.

20. Folosirea navomodelelor (bărcuțelor) pentru nădit sunt permise dar, fără a deranja ceilalți pescari.

21. Este interzisă prezenţa pe baltă a persoanelor în stare vizibilă de ebrietate şi a persoanelor recalcitrante(scandalagii).

22. Pescarii sunt rugați să păstreze curățenia și liniștea pe baltă pentru a nu deranja ceilalți colegi aflați pe baltă. Gunoaiele se vor pune în coșurile special destinate, aflate pe marginea bălții.

23. Administratorul balti sau persoana împuternicită de acesta îşi rezevă dreptul de a controla bagajele aduse de pe baltă, în cazul suspiciunilor de furt de peşte sau de alte obiecte de pe baltă.

24. La plecare pescarii au obligaţia să prezinte peştele capturat pentru a se putea ţine un control asupra cantităţii de peşte din baltă.

25. Este interzis să se facă foc direct pe pământ sau pe iarbă.

26. Copiii sub 14 ani nu au voie în apropierea apei doar, dacă sunt însoţiţi de un adult care să îi supravegheze permanent.

27. Pescarii vor avea toate bețele de pescuit și obiectele personale în interiorul standului de pescuit ocupat. Nu este permisă ocuparea mai multor standuri de către un pescar.

28. Pescarii care vor să-și facă poze cu peștii capturați, sunt obligați să stea în genunchi deasupra văniței și fără să bage mâna la branhiile peștelui!!!

29. Nerespectarea regulamentului de ordine interioară, atrage anularea biletului achiziționat și obligativitatea de părăsire a bălții, fără a primi contravaloarea biletului achiziționat iar, în caz de furt sau de agresivitate(tulburarea linişti pe baltă) vor fi sesizate organele legii şi persoanele respective vor avea interdicție să mai intre pe balta Feldioara.

Vă dorim o relaxare plăcută şi ,,fir întins”!

Taxe 2024 Balta Feldioara 1

Poze Balta Feldioara 1

Capturi Balta Feldioara 1

Activitate balta feldioara 1

Balta Feldioara 1 : 0 comentarii

Nu exista comentarii