Balta Ganeasa

Olt / Ganeasa
Share

Descriere - Balta Ganeasa

Balta Ganeasa de Olt va promite fire zbuciumate si liniște deplina intr-un cadru natural ideal. Balta este deschisa non stop si oferă condiții de pescuit in sistem C&R cu posibilitatea de a retine peste cu plata pe kg. Balta oferă bonusuri pentru numărul de partide si pentru captura , consultați regulamentul băltii.

Traseul pana la Balta Ganeasa

Vezi localizarea pe harta pentru traseul la Ganeasa de Olt

BONUSURI oferite de Balta Gameasa

Suntem recunoscatori de fiecare data cand locatia noastra este apreciata, cand pescarii sunt incantati de activitatea baltii si de capturi, iar noi nu avem cum sa va multumim pe alta cale decat prin:

• BONUS 10 partide + 1 GRATUITA.

• BONUS CAPTURA - pentru fiecare exemplar de crap cu greutate de 4kg, sau care depaseste aceasta greutate, pescarul va primi o partida GRATUITA. Exemplarele se vor poza, se vor da cu spray antiseptic si se eliberează imediat.

• CAMPANIA - “Nu prinzi, mai vii o data GRATIS”. Aceasta campanie este destinata tuturor pescarilor ce doresc sa ne viziteze locatia si din varii motive, nu reusesc sa aduca minim un exemplar pe saltea, indiferent de specie, administratia baltii le acorda o a doua partida GRATUITA. Pentru a beneficia de aceasta campanie, pescarul trebuie sa indeplineasca conditia sa ramana pana la finalul partidei, fie de 12h/24h.


Regulament general al bălti

Intrarile pe Balta Ganeasa pentru partidele C&R vor consta in:

• PARTIDA 12h 

• PARTIDA 24h 

Pentru acest tip de partide( catch&release = “prinde si elibereaza”) este OBLIGATORIE folosirea spray-ului antiseptic si a saltelei de primire.

Acestea se pot inchiria si inainte de inceperea partidei, dupa cum urmeaza:

• SPRAY ANTISEPTIC - 5 RON

• SALTEA - 5 RON

In aceasta taxa fiecare pescar are inclus un ponton propriu prevazut cu cos de gunoi, acces nelimitat la foisor, un gratar si acces la toaleta ecologica.

Pentru pescarii care doresc retinerea de peste, taxele se aplica diferentiat pe:

• CRAP SE VA RETINE DOAR CRAPUL CU GREUTATE CUPRINSA INTRE 1-4 kg;

• CARAS;

• FITOFAG.

Pentru toate speciile mentionate nu exista limita de retinere, orice pescar poate sa retina orice cantitate doreste, conform preturilor mentionate.

Rezervarile se fac telefonic cu minim cu o zi inainte de partida dorita. Stand-ul se alege in functie de preferinte si de disponibilitate. 


Taxe 2024 Balta Ganeasa

Poze Balta Ganeasa

Capturi Balta Ganeasa

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta ganeasa

Balta Ganeasa : 0 comentarii

Nu exista comentarii