Balta Iaz Botez

Iasi / Mihail Kogălniceanu
Share

Descriere - Balta Iaz Botez

Iaz Botez o balta frumoasa de pescuit sportiv Iași unde poți sa desfășori o partida in condiții foarte buna cu program non stop si posibilitatea de a achita o taxa mai mica la partide mai mari de 12 ore. Regimul este exclusiv prinde si eliberează însă ai posibilitatea sa reții contra cost.

Traseul pana la Balta Iaz Botez

Vezi localizarea pa harta

1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, PESCARUL va consulta prezentul regulament i va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit. Achitarea taxei reprezintă ACORDUL pescarului fata de prezentul regulament!

2. Pescarul care NU VA RESPECTA unul din punctele de mai jos, va n scos imediat din incinta iazului, după ce i se va elibera in apa pestele prins pana in acel moment, cu interzicerea definitivă a accesului ulterior in cadrul Iazului Botez !

3. Bonul corespunzător taxei de pescuit vs li pastrat si prezentis pentru control.

4. Accesul cu autovehicule in perimetru lacului este permis doar pentru transportul echipamentului (la începerea si la finalul partidei ). imediat după descărcarea echipamentului si inaintea inceperii partidei de pescuit, mașina va Ii garata in parcarea amenajata.

5. Prin ..zi de pescuit- se înțelege intervalul de timp cuprins intre orele 06-17:30 partida de 12 ore si orele 18-17:30 a zilei următoare partida de 24 ore.

6. Pescarul poate folosi pentru pescuit maxim 4 lansete sau undite dotate doar cu UN CARLIG. Montura trebuie sa fie cu plumb pierdut, plumb sau năditor culisat ( fara agrafa metalica ) astfel incat sa permită eliberarea plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului.

Înaintașul textil va avea o lungime de maxim 8 m.

7. Este interzis pescuitul cu monturi ce conțin mai multe cârlige (la „bomba", „japca" (coasa), cu doua cârlige, etc.). Pescarul care folosește astfel de monturi va fi evacuat din complex fără returnarea taxei de pescuit, iar pestele reținut va fi eliberat in apa.

10. Pot fi reținute contracost exemplarele de CRAP cu o greutate situata intre 1 si 4 kg.

Capturile de CRAP sub 1 kg sau care depășesc 4 kg vor fi eliberate imediat înapoi in lac, in stare vie si fără a fi ranițe.

NOVACUL si SANGERUL — se pot retine contracost exemplarele cu o greutate de maxim 8 kg.

11. Pestele reținut trebuie păstrat doar in juvelnic ecologic pe toata durata partidei de pescuit. Este interzisa păstrarea peștelui in pungi de plasti, recipiente cu apa sau depozitarea acestuia in mașina !

12. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele pe care l-a reținut si care a fost păstrat in juvelnic, cu altul prins ulterior !

13. Capturile de SALAU si STIUCA indiferent de greutate, vor fi eliberate imediat înapoi in lac in stare vie si fără a fi ranite. RETINEREA ACESTOR SPECII ESTE STRICT INTERZISA !!!

14. Fiecare pescar este obligat sa se prezinte cu saltea de primire tip Cradle (cădita), spray antiseptic, minciog cu plasa ecologica (fără sarma), juvelnic sau sac de păstrare.

In cazul in care pescarul nu are obiectele necesare, ele pot fi închiriate:

5 lei / 12 ore - saltea receptie,

5 lei / 12 ore - spray antiseptic,

5 lei / 12 ore — juvelnic,

5 lei / 12 ore - minciog

15. NU este permisa plantarea cu ambarcațiuni pentru momeala (navomodel) !

16. Grătarul se poate face, însă obligatoriu in locurile special amenajate, fiind interzisa întreținere focului la sol!


17. Este interzis scaldatul, muzica, limbajul trivial. injuriile sau oricare alte activitati care pot deranja linistea sau activitatea persoanelor aflate la pescuit, cei vinovaii de acest comportament vor fi evacuati din cadrul iazului, Para returnarea taxei de pescuit.

18. Se va manifesta un comportament respectuos si civilizat rata de ceilalti pescari si fata de personalul iazului. In caz contrar, persoana in cauza va Ii evacuata din incinta iazului fara a i se returna taxa, iar pestele retinut pana in acel moment va fi eliberat in apa.

19. Toate persoanelc care se bucura de serviciile oferite an obligatia de a pastra curatenia in zona rezervata si de a arunca toate deseurile in locurile special amenajate.

20. Toate persoanele care folosesc serviciile oferite sunt obligate sa anunte personalul iazului inainte de a deplasa masina aflata in parcare, indiferent de ora si problema aparuta. Nerespectarea acestei conditii duce la restrictionarea accesultii ulterior in complex.

21. Pentru a nu exista neintelegeri, toate persoanele aflate pc rata lazului Botez, vor pune la dispozitia personalului , in vederea efectuarii controlului, masina si intreg echipamentul de pescuit (cort, cutii, huse, etc) la terminarea partidei de pescuit si inainte de parasirea iazului.

22. Persoanele care nu respecta conditiile impuse de prezentul regulament, acceptat prin achitarea taxei, care vor incerca sa ascunda sau sa fore peste se fac vinovate de TENTATIVA DE FURT, fapta penala pedepsita de art. 228 din codul penal si vor fi reclamate organelor de politie, iar persoana vinovata va 11 actionata in instanta in vederea recuperarii prejudiciului creat. 23. Administratia Iazului Botez este exonerata de once raspundere civila, administrativa si materiala pentru once forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau de neatentia pescarului si insotitorilor acestuia, atat pe apa cat si pe uscat.

24.Iazul Botez este monitorizat VIDEO 24/24 ORE!!

26. ADMINISTRATIA IAZULUI ISI REZERVA DREP1 UL DE A-SI SELECTA CLIENTII ! TAXE

IMPORTANT:

FOTOGRAFIEREA CAPTURILOR SE VA FACE NUMAI DEASUPRA SALTELELOR DE DE PRIMIRE CRADLE(TIP CADITA).


Poze Balta Iaz Botez

Capturi Balta Iaz Botez

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta iaz botez

Balta Iaz Botez : 0 comentarii

Nu exista comentarii