Balta Iaz Leahu-Nacu

Iasi / Leahu
Share

Descriere - Balta Iaz Leahu-Nacu

Iazul Leacu Nahu  din județul Iasi te așteaptă pentru un pescuit de relaxare cu prietenii sau familia. Balta are o dimensiune medie si unde poți sa te desfășori in liniște. Lac populat cu crap, cten, fitofag, caras si permite pescuitul cu retinere, vezi regulamentul bălti Nahu pentru detalii. Va așteptam la pescuit.

Traseul pana la Balta Iaz Leahu-Nacu

Vezi localizarea pe harta

1. pentru a pescui, pescarii trebuie să treacă obligatoriu pe la cabana, sa plătească şi sa primească instrucțiunile specifice acestei bălti.

2. in plata unei zile de pescuit se pot retine 4 kg de crap şi 2-3 kg de caras.

3. se vor folosi 4 scule, un singur ac pe forfac şi monturi ce permit eliberarea plumbului.

4. pentru capturare se vor folosi minciog cu deschidere mare şi plasa fină pentru a nu rani peştele. 5. se va păstra curătenia pe iaz. gunoiul nu se va arunca în apă, ci la coșuri.

6. mașinile de transport vor fl parcate fiecare la standul lui.

7. cantitatea de peste mai mare dec.at cea prevăzută la pct. 2 se va da in iaz.

8. sunt interzise: plantarea, nadirea cu barca sau inot, cu navomodele telecomandate, scăldatul în iaz, muzica la volum ridicat sau petrecerile zgomotoase.

9. este obligatorie prezentarea la cabană pentru incasarea taxei şi eliberarea bonului de pescuit.

10. sustragerea de la cântar, omorărea peştelui, precum şi nerespectarea regulilor mai sus amintite, atrag după sine pierderea taxei de pescuit şi a dreptului de revenire pe acest iaz.

11. pe iaz nu vor avea acces decăt persoanele care pescuiesc (cu exceptia sotiei, copiilor pescarului)

12. exemplare de crap de productie (peste 5 kg) vor fl eliberate în iaz, pescarul urmănd a primi în schimb bonuri de pescuit.

13. peştele planificat pentru a fl luat acasa, se va pastra intr-un singur juvelnic, în apa. crapul mai mic de 0,7 kg va fl eliberat, nu se pastreaza, nu se ia acasă.

14. administratorii şi paznicul vor verifica şi controla, ori de căte ori considera că e necesar, juvelnicul, precum şi modul în care se desfăşoara activitatea de pescuit sportiv pe iaz.

cazurile de fortă maiora se vor rezolva prin intermediul org. de politie sau in justitie. pentru orice neclaritate, inconvenient sau nerespectare a celor mentionate mai sus, vor fl anuntati administratorii sau paznicul.

Iazul Leahu Nacu Va ureza fir intins !


Specii de Pești

Taxe 2024 Balta Iaz Leahu-Nacu

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 80 RON

Poze Balta Iaz Leahu-Nacu

Capturi Balta Iaz Leahu-Nacu

Activitate balta iaz leahu-nacu

Balta Iaz Leahu-Nacu : 0 comentarii

Nu exista comentarii