Balta Iaz Loesti

Botosani / Cucorani
Share

Descriere - Balta Iaz Loesti

In județul Botoșani Lacul cu nuferi Loesti se afla la doar 9 km de oraș este preferat de pescari, mai ales pentru peisajul foarte frumos. Regăsiți multe specii de pești si condiții ideale de pescuit cu un program non stop.

Traseul pana la Balta Iaz Loesti

sos. Botosani-Doroho

Conditii de pescuit cu retinere:

Pescuit 12 ore se retine 6 kg de caras , iar crapul între 1-3 kg, pentru cei care doresc sa-l retina, se plătește la 15 /kg.

Pescuit 6 ore de pescuit, taxa este de 50 lei și se retine 3 kg de caras.

Crapul peste 3 kg se eliberează imediat!

In juvelnic se retine numai pestele pe care pescarul are dreptul sa-l însușească, iar crapul sub 1 kg, nu se retine nici in juvelnic, nici pentru poze!


Regulament general Iaz Loesti

1. Ne respectam clienti si dorim sa le asiguram acestora toate conditiile necesare practicarii pescuitului sportiv in conditii optime, sa se poata relaxa si bucura de capturile prinse intr-un peisaj natural deosebit dainuit inca de mirajul operelor compuse de marele poet Mihai Eminescu pe iazul Loesti.

2. Programul normal de pescuit incepe cu orele 06:00 ale diminetii pana la ora 21:00.

3. Accesul pe balta se face cu masinile personale cu conditia ca acestea sa ramana parcate in afara ariei de pescuit.

5. Se poate pescui cu 3 lansete.

6. Fiecare pescar isi va tine pestele capturat in juvelnicul propiu, doar pe cel pe care il va lua acasa si este interzis ca mai multi pescari sa isi tina pestele la comun.

7. Pescarul are dreptul de a veni insotit de un prieten/sotie si copii sub 14 ani care nu vor plati nimic suplimentar pe lac dar nu vor avea dreptul sa intervina in actiunile legate de pescuit.

8. Pe toata durata partidei de pescuit si la plecare, personalul lacului are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari.

9. Pescarii sunt rugati sa lase locul de pescuit curat, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau alte resturi menajere. Pe balta sunt locuri amenajate pentru gunoi.

10. Pescuitul pe timp de noapte la lumina artificiala este permisă începând cu acest sezon. Programul de pescuit pe timp de noapte începe cu ora 16:00 PM si se încheie a doua zi la ora 11:00 AM. 

11. Pescuitul din barca pe timp de zi cât si pe timp de noapte este strict interzis!

11. Scăldatul in apele Iazului este strict interzis! 

12. Autovehiculele pescarilor , după debarcarea bagajelor se parchează in locurile stabilite și marcate prin semne.

Taxe 2024 Balta Iaz Loesti

Poze Balta Iaz Loesti

Capturi Balta Iaz Loesti

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta iaz loesti

Balta Iaz Loesti : 0 comentarii

Nu exista comentarii