Balta La cucoane

Ialomita / Fundulea
Share

Descriere - Balta La cucoane

Balta La Cucoane cu suprafața de 15,5 ha, deschisa pescuitului sportiv si de agrement, împărțita in doua zone oferă servicii de pescuit in Ialomița in localitatea Fundulea, La Cucoane se poate pescuit non stop de luni pana duminica.

Traseul pana la Balta La cucoane

vezi localizarea pentru accesul la Balta La Cucoane.

Pe aceasta balta este permis atât pescuitul de zi, cat si cel de noapte.

Achitarea taxei de pescuit implica luarea la cunoștință si acceptarea prezentului regulament.

Condiții de pescuit pentru partide de pescuit cu reținere:

12h/5 lansete sau undite - 4 kg. crap si 4 kg. caras

24h/5 lansete sau undite - 8 kg. crap si 8 kg. caras

48h/5 lansete sau undite - 16 kg. crap si 16 kg. caras


1.Pestele cu greutate individuala mai mare de 5 kg. va fi eliberat in balta, in prezenta personalului si recompensata cu o partida gratuita de pescuit. Nerespectarea acestei reguli atrage de la sine plata capturii cu 35 lei/kg si interzicerea pescuitului pe balta noastra.

2.in situația in care se va atinge cantitatea maxima de pe0e admit la reținere conform bonului achitat, pescarul poate continua partida fie in regim „Prinde Eliberează" si orice captura, din acest moment, va fi eliberați direct sau poate plăti cantitatea suplimentara vezi taxa de reținere peste.

3. Soția si/sau copilul(maxim 14 ani) pot pescui GRATUIT cu o undita in perimetrul alocat pescarului plătitor si cu respectarea tuturor regulilor prevăzute de acest regulament.

4.Plantatul cu Navomodel (inclusiv folosirea sonarelor) pe acest bazin piscicol este interzis!

5.Este INTERZIS pescuitul to Bomba / Arici sau orice alta montura care are mai mult de 2 cârlige! 6.Este PERMIS pescuitul la RAPITOR!

7.Este interzis a se face foc/gratar direct pe iarba sau pe pământ. Este permis a fi folosite doar gratarele cu picioare, a caror inaltime este mai mare de 50 cm.

8.Este interzisa aruncarea resturilor de orice natura  sau lasate pe mal. Folosiți coșurile de gunoi amplasate ! Pescarii au obligația de a lass locul de pescuit carat !

9.Nu ne asumam responsabilitatea si nu se vor acorda despăgubiri morale sau financiare in cantl producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

10.Nu raspundem de lucrurile personale/ bunuri de valoare lasate nesupravegheate sau uitate in perimetrul baltii.

11.Pe toata durata de timp rezervata pentru pescuit, personalul care se ocupa cu amenajarea lacului are dreptul de a controla si canton pestele capturat.

12.SCALDATUL este STRICT INTERZIS! Orice abatere de la prezentul regulament aduce dupa sine incetarea partidei de pescuit, eliberarea capturilor si părăsirea băltii, fără restituirea taxei achitate!


Specii de Pești

Taxe 2024 Balta La cucoane

Dotari - Balta La cucoane

Poze Balta La cucoane

Capturi Balta La cucoane

Activitate balta la cucoane

Balta La cucoane : 0 comentarii

Nu exista comentarii