Balta Laguna Verde Noroieni

Satu Mare / Noroieni
Share

Descriere - Balta Laguna Verde Noroieni

Laguna Verde Noroineni se întinde pe o suprafață de 4 hectare. În lac se află o cantitate de 8 tone de pește. Lacul este situat la ca. 10 km de la ieșirea din Satu Mare, LAGUNA VERDE iți ofera cea mai bună conditie pentru a te relaxa și de a prinde capturi visate.

Traseul pana la Balta Laguna Verde Noroieni

vezi localizarea pe harta

1. Taxarea se efectuează pe lac. Odată cu primirea bonului în urma achitării taxei, ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu regulamentul de mai jos.

2. Numărul maxim de bețe folosite este 2, cu câte un cârlig fiecare.

3. Taxa de pescuit este:

- Pentru pescuit cu durata de 12 ore: 100 Lei / 12 ore / pescar.

- Pentru pescuit cu durata intre 24 si 36 de ore: 70 Lei / 12 ore / pescar.

- Pentru pescuit cu durata de 48+ ore: 60 Lei / 12 ore / pescar.

Pescuitul se permite cu 2 lansete. Pentru a treia lansetă se percepe jumătatea taxei de pescuit.

4. Taxa de vizitator este de 10 Lei / persoană / zi şi 20 Lei / persoană / noapte. Porţile se închid la ora 20:00 şi persoanele care nu doresc să isşi desfăşoare vizita pană în următoarea zi dimineaţa sunt rugaţi să părăsească incinta înainte de ora 19:00. Lacul dispune de 8 căsuţe cu câte 4 paturi fiecare.

Căsuţa se poate închiria(minim 2 pescari):

- Luni — vineri: 100 Lei / 24 ore

- Vineri — duminica: 200 Lei / 48 ore

5. Cabana se elibereaza la ora 6:00 respectiv 18:00 înainte de plecare.

6. Pescarii au posibilitatea de a veni cu cortul indiferent de durata pescuitului pentru taxa de 50 Lei / 24 ore.

7. Intrarea cu autovehicul la standul de pescuit este strict interzisă. Autovehiculele se vor lăsa în parcarea special amenajată.

8. Pescuitul se va desfășura după urmatorul orar:

- 7:00-19:00

- 19:00-7:00

9. Este obligatoriu folosirea minciogului cu deschidere mare, dezinfectantului. “Cădița” cu sacul de cântărire, se folosesc obligatoriu doar cele închiriate de pe baltă contra sumei de 10 Lei / 12 ore.

10. Este interzis firul textil atât ca fir principal, cât și ca înaintaș.

11. Este obligatoriu folosirea monturilor cu plumb pierdut, vă rugăm să folosiți cârlige fără barbetă sau cu micro barbetă.

12. Pescarul are obligația să mânuiască cu grijă peștii prinși indiferent de greutatea peștelui, cântărirea și eliberarea acestora se va face doar cu ajutorul saltelelor de cântărire. În cazul in care se constată că un exemplar intre 5 și 10 kg a fost rănit se va percepe o taxă de 100 Lei/kg pentru peștele respectiv. Pentru un exemplar mai mare de 10 kg se percepe o taxă de comun acord cu administrația bălții.

13. Fotografierea și dezinfectarea peștelui să se efectueze în cel mai scurt timp.

14. Scăldatul este interzis.

15. Administrația lacului prin persoanele abilitate are drept de control asupra bagajelor pescarului și a mașinii acestuia, pescarul fiind obligat să se supună acestei operațiuni de control, efectuată în scopul prevenirii oricărei forme sau acțiuni de furt, oricând pe perioada intervalului de pescuit dar și inaintea părăsirii incintei de pescuit.

16. Pescarul care aduce la cunoștința administrației despre alt pescar că sustrage sau ascunde peste, iar acest lucru se dovedește, va fi recompensat cu o partidă de pescuit de 48 ore. Pe această balta, cel care va sustrage sau ascunde pește, indiferent de specie se face vinovat de FURT, faptă penală pedepsită de lege conform art. 228 Cod Penal. Constatarea acestei fapte poate fi făcuta de catre persoanele îndreptățite și abilitate în scop de pază și supraveghere de catre administrația lacului. Persoanele vinovate vor fi reclamate organelor de politie.

17. Pescarii și însoțitorii acestora sunt obligați să se comporte civilizat, fără urlete, scandal, muzică și alte manifestări huliganice.

18. Pescarii sunt obligați să întrețină curățenia generală la lacul de pescuit. Fără sa lase chiștoace, semințe și alte lucruri aruncate pe jos.

19. Administrația nu răspunde administrativ sau material de orice formă de accident și urmări generate de consumul de alcool.

20. Focul este permis numai în locurile special amenajate și doar pentru ocupanții cabanelor.

21. Pescarii și vizitatorii au obligația de a respecta regulamentul lacului.

22. Pescarii au obligația de a suna la numărul de contact pentru rezervări și înainte de a intra în incintă.


Taxe 2024 Balta Laguna Verde Noroieni

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 100 RON

Poze Balta Laguna Verde Noroieni

Capturi Balta Laguna Verde Noroieni

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta laguna verde noroieni

Balta Laguna Verde Noroieni : 0 comentarii

Nu exista comentarii