Balta Padurisu 1

Calarasi / Frumusani
Share

Descriere - Balta Padurisu 1

Balta Padurisu 1 locul in natura cu exemplare frumoase de crap si știuca te așteaptă la un pescuit sportiv in Călărași unde vei găsi liniște, relaxare si mult peste. Lacul are o suprafața de 11 ha luciu apa cu o adâncime media intre 2-4m si este situat la 15 km de București cu o populație piscicolă buna ce includ următoarele specii de peste : crap comun , cteno.

Programul bălti este non stop de Luni pana Duminica si nu necesita rezervare primul venit primul servit. Daca vrei sa încerci balta de pescuit Pădurișu este o alegere buna. 

Aici ai si opțiunea de a pescuit doar la undita cu o singura lansata cu o taxa redusa vezi taxe si regulamentul bălti.

Fire întinse. 

Traseul pana la Balta Padurisu 1

Vezi localizarea pe harta pentru a ajuge la Pădurișu.

Condiții de pescuit si reținere pe balta Padurisu:

 - Pescuit 12 ore cu reținere 4 kg de crap si caras (doar caras nelimitat) plantatul pentru reținere se plătește suplimentar 

 - Pescuit 12 ore C&R

 - Pescuit exclusiv la undita  se retine doar Caras (nelimitat)

Cantitatea maxima de peste ce se poate retine, in urma achitării taxei de pescuit, pentru partida de  - 12 ore, este de 4kg (crap) iar pentru partidele de

 - 24 de ore se pot retine 8 kg de crap.

Regulament general

Se poate pescui cu 4 scule (undita sau lanseta).


Pescarul care dorește sa pescuiască cu mai mult de 4 scule, va fi obligat sa achite pt fiecare lanseta sau undita, in plus, o taxa.

Este interzisa păstrarea peștilor de către 2 sau mai multi pescari, in același juvelnic, sau sac de păstrare, precum si cedarea peștilor de la un pescar la altul.

Carasul prins nu se socotește in limita cantitatii permise.

Cantitatea de crap ce depășește limita admisa pt ambele partide, respectiv 4 kg si 8 kg, si se doreste a fi reținuta, se poate păstra contra cost, achitand o taxa per kg

Daca pestii opriti se incadreaza intre 1,5 kg si 4 kg , dar depășesc greutatea totala admisa, se pot retine contra cost..

Se vor elibera, necondiționat, exemplarele de crap cu greutatea mai mica de 1,5 kg, precum si exemplarele cu greutatea mai mare de 4 kg.

Este interzisa pastrarea in juvelnic sau sac de pastrare, a exemplarelor de crap (cu greutati sub 1,5 kg sau peste 4kg) ce depasesc limita admisa si nu se doreste a fi retinute! Exemplarele de peste 4 kg se elibereaza, in cazul in care peste a fost ranit, pescarul este obligat sa anunte administratia si sa nu elibereze exemplarul ranit.

Reguli de conduită

Un singur insotitor al pescarului, poate pescui doar cu o undita (la caras), in dreptul locului de pescuit ocupat.

Se va prezenta personalului băltii pestele prins in orice moment in care este solicitat acest lucru, precum si cel retinut la plecare.

Este interzisa pastrarea pestilor prinși peste limita admisa daca nu se intenționează achizitionarea suplimentara acestora.

Pescarul are obligatia sa se aseze in dreptul locului de pescuit ales de la inceputul partidei, acesta isi poate schimba locul de pescuit numai prin anuntarea si cu acordul administratorului baltii.

Este interzis crearea de locuri de pescuit in stuf.

Atat pescarii cat si insotitorii acestora, vor avea un comportament respectuos si civilizat fata de ceilalti pescari si fata de personalul baltii, respectand regulamentul baltii. In caz contrar, vor fi evacuati de pe balta, fara a li se returna taxa, in cazul in care a fost achitata.

Este interzis scaldatul (inclusiv pentru recuperarea sculelor luate de pesti) si pescuitul de pe diguri. Pentru recuperarea lansetei sau unditei se va anunta paznicul.

Pe Balta Pădurișu sunt interzise muzica, petrecerile sau orice alta activitate ce poate deranja pescarii din jur. La locul de pescuit este obligatorie păstrarea ordinii si curățeniei.

Controlul

Personalul Băltii Pădurisu, are dreptul sa controleze pescarul, inclusiv in interiorul autoturismului. Se va cantari pestele prins, daca este cazul.

Atenție !!!

PESCARUL trebuie să înțeleagă faptul că în timpul partidei de pescuit se află în incinta unei PROPRIETᾸȚI PRIVATE, că trebuie să respecte regulamentul intern, iar cel care va fi prins că sustrage /ascunde peṣte (crap), altul decât cel de drept, conform prezentului regulament, se face vinovat de furt ṣi va fi reṭinut până la sosirea forṭelor de pază specializate sau organelor de poliṭie, urmând a fi luate măsurile ce intră în competenṭa organelor de ordine.

Pescarul sau insotitorul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele din regulament va fi dat afara din incinta, dupa ce se va elibera în apă peṣtele prins, si nu va mai fi primit pe balta niciodata.

Prin plata taxei de pescuit sportiv, se întelege faptul ca onorabilul nostru client acceptă INTEGRAL ṣi NECONDITIONAT prevederile acestui REGULAMENT.

Taxe 2024 Balta Padurisu 1

Poze Balta Padurisu 1

Capturi Balta Padurisu 1

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta padurisu 1

Balta Padurisu 1 : 0 comentarii

Nu exista comentarii