Balta Podari

Calarasi / Calarasi
Share

Descriere - Balta Podari

Balta Podari o locație excelenta pentru pescuitul de noapte.

Situata in Călărași Balta Podari este deschisa non stop si oferă condiții ideale de pescuit si relaxare.

Regăsiți facilitați excelente de la pontoane, si foișoare si o oaza in mijlocul naturii.

Programul de pescuit:


- pescuitul de zi  intre orele 06:00 – 18:00

- pescuitul de noapte intre orele 18:00 – 18:00 - doar 24 ore.

Recent a fost deschisa o noua balta in complexul Podari, balta numărul 2 si deocamdată nu are amenajări : pontoane si foișoare.


Traseul pana la Balta Podari

comuna Pantelimon - Branești - islaz - Fundulea - Tămădău - Călăreți - Plorica sunt circa 35km.

Când ajungeți  in plorica se face un drum la dreapta este indicator balta podari tineti drept si drumul duce pana pe balta Podari este balta din dreapta.

1. Achitarea taxei aferentă programului orar pentru care optează permite accesul in zona bazinului piscicol Podari si reprezintă acordul pescarului privind respectarea prezentului regulament de către acesta și de persoanele ce il însoțesc.

2. Nu se permite achitarea parțială a taxei de pescuit iar bonul fiscal se va păstra pe durata partidei de pescuit.

3. Accesul in zona adiacentă bălții Podari se poate face cu autoturismul până la locul de pescuit, cu o viteză de maxima prudență pentru evitarea accidentelor.

4. Pentru fiecare loc de pescuit este permis accesul cu un singur autoturism.

5. Pescarul poate fi însoțit de un membru al familiei (soție și copiii)

6. SCALDATUL ESTE STRICT INTERZIS. Focul deschis este strict interzis.

7. Pescuitul este permis doar în locurile amenajate, fiind interzis pescuitul de pe dig sau in alte locuri decât cele marcate iar locul de pescuit nu poate fi schimbat decât cu acordul administrației.

8. Pentru fiecare loc de pescuit se pot utiliza maxim 4 scule (lansete/undițe), fiind interzisă utilizarea unui număr suplimentar de scule iar plantatul este gratuit.

9. Pescuitul de noapte este permis NUMAI pentru partidele de 24 ore (noapte + ziua următoare) în interval orar 18:00 – 18:00

10. Cantitatea de pește ce se poate reține este de 5 kg crap/novac/ten la programul de zi (12h) și de 10 kg crap/novac/ten la programul de 24h (noapte +ziua următoare). Se poate reține caras in cantitate nelimitată.

11. Pot fi reținute de către persoanele ce au achitat taxa corespunzătoare doar speciile de crap cu o greutate între 1 și 4 kg. Capturile sub 1 kg și-sau peste 4 kg vor fi eliberate imediat în stare vie și fără a fi rănite.

12. Pe toată durata partidei de pescuit și la final administratorul are dreptul de a verifica/controla și cântări cantitatea de pește.

13. Pescarii și însoțitorii sunt obligați să respecte prezentul regulament, să se comporte civilizat, fără gălăgie, muzică . fără manifestări/activități nepotrivite ce pot deranja liniștea sau activitatea celor din jur.

14. Orice neînțelegere între pescari va fi adusă la cunoștința administratorului pentru a fi remediată, iar pescarii implicați într-un eventual incident vor putea fi evacuați cu interzicerea de a mai pescui pe balta Podari.

15. Minorii au acces in zonă doar însoțiți și supravegheați de un adult, fiind interzise alergăturile și/sau jocurile imprudente, întreaga responsabilitate în cazul unor posibile accidentări fiind strict a adultului care însoțește copiii.

16. Reprezentanții administratorului ce deține folosința bazinului piscicol Podari nu își asumă responsabilitatea și nu acordă niciun fel de despăgubiri în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

17. Pescarul și persoanele ce îl însoțesc au obligația de a păstra curățenia, standurile se vor lăsa curate, gunoiul fiind strâns și depozitat în locurile amenajate.

18. Persoanele care nu respectă condițiile impuse și încearcă să ascundă /sustragă peste, altul decât cel care poate fi reținut conform taxei achitate, se fac vinovați de furt, fapta penala pedepsită de art 208 codul penal iar vinovații vor fi reclamați organelor de politie!

19. Orice abatere de la vreunul din punctele prevăzute în prezentul Regulament atrage după sine evacuare persoanelor implicate și interzicerea de a mai reveni în locație.


Taxe 2024 Balta Podari

Poze Balta Podari

Capturi Balta Podari

Balta Podari : 0 comentarii

Nu exista comentarii