Balta Sindrilita 2 Silver Pond

Ilfov / Sindrilita
Share

Descriere - Balta Sindrilita 2 Silver Pond

Balta Sindrilita 2 Silver Pond la doar cativa km de București in Ilfov, dispune de 50 de standuri de pescuit a cate 20m, 10 căbănuțe si 10 umbrare. UN loc perfect pentru o partida de pescuit de relaxare.

La balta Sindrilita 2 poți pescuit noaptea si ai discount la mai mult de 24 ore. De asemenea se premiază capturile ce depășesc 10kg.

Traseul pana la Balta Sindrilita 2 Silver Pond

Vezi localizarea pe harta

BALTA SINDRILITA 2 REGULAMENT 

1. Pescuitul de zi începe la ora 06.00 pang la ora 18.00

Pescuitul de noapte începe Ia ora 18.00 Rana Ia ora 06.00 Se va respecta cu strictețe acest program 

2. Taxa pentru fiecare partida este in functie de numarul de ore 0 vezi sectiunea taxe.

Cantitatea de reținere in funcție de partida:

12h-7kg de crap sau amur(cteno)

24h-14kg de crap sau amur(cteno)

48h-20kg de crap sau amur(cteno)

56h-20kg de crap sau amur(cteno)

Carasul se va retine in limita bunului simt!

3. Pescarul va putea folosi 5 bete(lansete/undite). Pentru fiecare lanseta/undite in plus pescarul va plăti per lanseta. Se pescuiește doar cu lansete/undite dotate cu un singur carlig si plumb sau momitor (naditor) pierdut. Pescuitul Ia bombs si Ia japca este interzis.

Plantatul este INTERZIS!!

4. Se poate retine crapul (comun si salonta) si Amurul (cteno, ten) intre 1 si 5 kg. Pestii care sunt sub sau peste aceasta greutate vor fi eliberați.

Speciile de șalău, știuca, lin si milo (scoicar) se vor elibera indiferent de greutate in stare vie, fara a fi ranite (pestele se poate tine maxim 15 minute pe mal pentru cântărire si fotografiere). Peștii nu se păstrează decât daca se încadrează in cantitatea permisa de regulament sau pescarul dorește sa-i achiziționeze.

Orice crap sau ten prins care depășește 5kg după eliberarea va venii cu o partida gratuita de pescuit. Crapul care depășește 10kg, după eliberare, va veni cu 2 particle gratuite de pescuit.


5. Pescarul are obligația sa se așeze in dreptul standului de pescuit rezervat sau ales de la începutul partidei. Pescarul își poate schimba locul de pescuit numai prin anunțarea paznicului si se poate muta pe un alt loc de pescuit care nu este deja rezervat.

6. Pescarul are voie sa vina cu maxim un insotitor sau cu familia, dar sa perscuiasca amandoi cu maxim 4 scule de pesciot in acelasi stand, on cu familia! Copiii sub 14 ani pot pescui cu o undita sau lanseta, sotiile/prietenele/iubitele pot pescuit cu o singura undita/lanseta...incluse in aceeasi taxa!

7. Pescarul va lansa obligatoriu numai pe directia inainte fata de standul pe care it ocupa, fara a depasi limitele standului (stanga-dreapta) marcate de panourile montate pe mal.

8. Locul se pastreaza curat pe timpul partidei de pescuit. Se poate face grătar doar in grătare cu picior, focul direct pe pământ fiind interzis.

9. Nu părăsiți locul de pescuit si nu încărcați mașina cu bagaje pana nu anunțați paza sa vina in control. Se vor controla bagajele, se va cântării pestele prins. In situatia neanunțării paznicului se vor da toate bagajele afara pentru un control amanuntit.

Regulamentul se aplica atat pentru pescari cat si pentru vizitatori/insotitori.

Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in portbagaje daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel plătit, si inregistrat pe bon.

Pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste, altul decat cel conform regulamentului, se face vinovat de furt si va fi reținut pana la sosirea forțelor de paza specializate sau organelor de politic,.




Taxe 2024 Balta Sindrilita 2 Silver Pond

Poze Balta Sindrilita 2 Silver Pond

Capturi Balta Sindrilita 2 Silver Pond

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta sindrilita 2 silver pond

Balta Sindrilita 2 Silver Pond : 0 comentarii

Nu exista comentarii