Balta Stejeris

Cluj / Turda
Share

Descriere - Balta Stejeris

Lacul Stejeris, aflat in imediata apropiere a orasului Turda, este unul dintre cele mai vechi lacuri din judetul Cluj si are o intindere de aproximativ 13 hectare, forma de trapez, cu baza mare de la dig depasind 300 de metri. Specia care predomina in lac este crapul. Aici s-au prins exemplare mai mari de 16 kg. Tenul este foarte bine reprezentat prin exemplare cu greutate de peste 13 kg. Pentru pescarii de spinning este de stiut ca lacul este populat cu o cantitate impresionanta de stiuca. De asemenea in lac sunt si exemplare capitale de somn care pot depasi chiar si 70g. Carasul este reprezentat printr-o medie a exemplarelor undeva in jurul a 1kg, dar nu este exclus sa aveti placuta surpriza de a prinde si exemplare care depasesc 1.3kg. Momeala preponderenta folosita la concursuri si care a dat cele mai bune rezultate este boiliesul. Pe balta sunt amenajate pontoane si doua toalete. Lacul este situat langa Hotelul Stejeris care va poate oferi masa, cazare, terasa pentru dumneavoastra si familie.

Traseul pana la Balta Stejeris

Dinspre Alba Iulia, dupa localitatea Unirea la 14 km de Turda pe partea stanga a drumului European, langa Hotelul Stejeris.

Nu exista regulement pentru

Balta Stejeris

Taxe 2024 Balta Stejeris

Dotari - Balta Stejeris

Poze Balta Stejeris

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Stejeris

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta stejeris

Balta Stejeris : 8 comentarii

  • pesti sunt dar....e plin si cu somotei pitici si fac ravagii.am prins nu odata crap,stiuca.acu ultima data am dat special la crap cu boilies si minune.somotei:-(.am mai dat la feeder la fel.careva si-a batut joc de lacul asta(poate cineva rival).oricum mare pacat de lacul asta.dat jos apa si scos afara somoteii.

  • sunt deacord cu tine danny am intrat pe siteul www.lacstejeris.ro inainte sa ma duc pe balta si am gasit toate informatiile necesare acolo si anume ce fel de peste este in balta la ce momeli se prinde.
    nu sunt un pescar foarte mare dar pe lacul stejeris am avut cele mai impresionante capturi.
    de la lacul stejeris niciodata nu am plecat fara nici o captura ,ganditiva prieteni ca sunt balti la care te duci si nu ai nici un tzac acelea draga lory94 sunt balti de cosmar dar nu stiu ce sa zic nu orice om care arunca un bat cu o rama in apa se cheama pescar.
    pe balta crapul mananca foarte bine si este invatat cu boilesuri in special si porumb.
    cititi mai multe pe
    www.lacstejeris.ro

  • domnilor...pesti sunt...doar ca sunt acoperiti de apa...depinde cum pescuiti...intrati pe www.lacstejeris.ro si acolo sunt detaliate cateva partide si metode de pescuit in sectiunea foto...daca abordati cum trebuie aceasta balta nu o sa va para rau...

  • ceva zvonuri am auzit si eu, cum ca nu prea are rost sa investesc timpul si banii in balta asta.ma mai informez.

  • din mai multe surse am aflat ca nu prea mai este peste in acest lac.nu stie nimeni cand s-a populat ultima data.ce cantitate si ce specie?cazare,masa si terasa?
    nu stiu cati dintre pescari sunt interesati de aceste lucruri, daca peste nu prea este nu-si au rostul.

  • este kg...asta se subintelege

  • somn ce depaseste 70 grame? impresionant! :)))))

  • www.lacstejeris.ro