Balta Stuparei

Valcea / Stuparei
Share

Descriere - Balta Stuparei

Balta Stuparei vine in sprijinul pescarilor pasionați de natura, relaxare si pescuit. Balta oferă condiții bune pentru o partida de succes. 

Standurile se pot rezerva în condiții de plată integrală în avans cu prezentare până la ora 10:00. Neprezentarea în termen, duce la pierderea rezervării și a taxei achitate.

Sunt disponibile 35 de standuri + 3 standuri aferente foișorului mare.

Traseul pana la Balta Stuparei

Balta este situata in Satul Stuparei, drumul spre barajul Govora, la 10km de Rm Valcea.

--------------PROGRAM------------------
Pescuit de zi : 07:00 - 19:00 Luni -Duminică
Pescuit de noapte : 19:00 - 07:00 Vineri - Duminică (vă anunțăm când va fi disponibil ) La 5 partide de pescuit, pe baza talonului primit la prima partida, se acorda o partida de pescuit gratuita.
Orice captura ce depășește 5kg, va fi premiata cu o partida gratuita.Pentru reținerea pestelui prins se va achita taxa/kg in functie de peste:
Se poate retine doar crapul ce depășește 1kg.
Tenul nu se retine !!

Regulament general StupareiInainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!
Sotia si/sau copilul (avand o varsta maxima de 14 ani) ce insotesc pescarul platitor, pot pescui gratis cu o undita/lanseta. Acestia trebuie sa se limiteze in perimetrul locului de pescuit si sa se incadreze in cele 3 undițe .
Se permite pescuitul cu maxim trei undițe ;
Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia înainte fata de standul pe care îl ocupa, fara a depasi limitele standului! În cazul în care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!
Este interzisa intrarea cu propriul juvelnic, pescarii care doresc sa oprească peste vor solicita personalului bălții saci de păstrare.
Pescarul trebuie sa detina OBLIGATORIU minciog și degorjor. Balta este dotata cu saltele de primire si pulverizatoare cu dezinfectant pentru pestele ranit. Inainte de eliberarea capturilor este OBLIGATORIE pulverizarea zonei ranite a pestelui.
In sacul de păstrare se va retine doar pestele care urmeaza sa fie cumparat la incheierea partidei de pescuit. Restul pestelui se dezinfecteaza si se elibereaza imediat dupa ce este prins;
Toate autovehiculele se parcheaza în fata incintei.
Poarta incintei va rămâne închisă pe toată durata partidei de pescuit.
Pescarii sunt obligati sa întretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal sau în apa. În acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii, rupe crengi sau papura/stuf. La plecare standurile se lasă curate așa cum au fost găsite! Vă mulțumim anticipat!
Pe acest bazin sunt interzise tipetele, urletele, înjuriile, chefurile, muzica la nivel ridicat si orice alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta
Este interzis focul direct pe iarba.
Pentru siguranța pescarilor, balta este supravegheată video.
Orice sesizare de furt piscicol venita din partea pescarilor, ce se va si confirma, va fi recompensata cu o partida gratuita. Atragem atentia ca TENTATIVA SAU FURTUL PISCICOL reprezinta orice forma de retinere si metode de pescuit ce nu se regasesc a fi admise de prezentul regulament. TOATE SESIZARILE VOR RAMANE ANONIME, NU VOM DEZVALUI IDENTIATATEA RECLAMANTULUI.
ORICE ABATERE DE LA PREZENTUL REGULAMENT aduce dupa sine incetarea partidei de pescuit, eliberarea capturilor si PARASIREA INCENITEI CELUI IN CAUZA, FARA RESTITUIREA TAXEI ACHITATE.
Administrația bălții este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială, pentru orice formă de accidente.
Regulamentul de față funcționează ca act de protecția muncii.
Orice situație apărută, dar neprevăzută de prezentul regulament, va fi soluționată de administrația bălții și va deveni imediat obligatorie.
Administrația are dreptul să fotografieze orice captură și să o folosească în scop publicitar! Partajarea pozelor proprii cu administrația reprezintă acordul ca acestea să poată fi postate pe paginile sociale ale bălții .
Administrația are dreptul de a pune capăt partidei de pescuit în orice moment, fără restituirea taxei de pescuit, dacă se constată o încălcare flagrantă a prezentului regulament.
Administrația își rezervă dreptul de a-și selecta clienții înainte de intrarea în incintă! Persoanelor în stare de ebrietate li se va refuza accesul indiferent ca sunt pescari sau însoțitori.

Specii de Pești

Taxe 2024 Balta Stuparei

Poze Balta Stuparei

Capturi Balta Stuparei

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta stuparei

Balta Stuparei : 0 comentarii

Nu exista comentarii