Balta Valea Razboiului - Fulga

Prahova / Fulga
Share

Descriere - Balta Valea Razboiului - Fulga

Balta Valea Razboiului face parte din complexul piscicol Fulga, Delta dintre sate. lazul Valea Razboiului are o suprafata de (90 ha).

Traseul pana la Balta Valea Razboiului - Fulga

Vedeti localizarea pe harta pentru a ajune la Baltile Fulga - Valea Razboiului

  1. lazul Valea Razboiului (90 ha) se pot retine 5 Kg de caras biban, roșioara 
  2. Este interzisa folosirea oricărui tip de ambarcațiune (barci) in scopul practicării pescuitului sportiv sau pentru nadire.
  3. ESTE INTERZIS PESCUITUL PESTELUI DIN SPECIA TEN, FITOFAG (SANGER SI NOVAC) SI FOLOSIREA ORICARUI TIP DE MOMELI - MONTURI PENTRU PRINDEREA ACESTUIA.
  4. ESTE INTERZISA RETINEREA, CHIAR SI PENTRU O PERIOADA SCURTA, IN JUVELNIC A EXEMPLARELOR DE CRAP MAI MICI DE 1 KG SI MARI DE 5 KG. IN CAZ CONTRAR PESCARUL VA Fl PENALIZAT CU CONTRAVALOAREA PESTELUI LA PRETUL DE 50 lei kg.
  5. DE ASEMENEA ESTE INTERZISA DEPLASAREA DE LA UN LOC DE PESCUIT LA ALTUL.
  6. Pescarul ce nu anunța sefii de ferma si nu respecta cele menționate mai sus ii se interzice pescuitul definitiv pe Amenajarea Piscicola Fulga.
  7. Pescarul este obligat sa se supuna controlului de cate ori este controlat. ln scopul respectarii acestor reguli, periodic vor fi efectuate controale de catre personalul angajat cu atributii in acest sens.
  8. Este interzisa ocuparea de catre pescarul sportiv sau a persoanelor insotitoare a mai multor locuri de pescuit. Ocuparea locurilor de pescuit adiacente se poate realiza in momentul achitarii unei taxe de pescuit suplimentare pentru fiecare loc de pescuit. egala cu contravaloarea unei zile de pescuit (24h) in bazinul respectiv.
  9. Persoanele care planteaza fara a achita taxa de plantare, sunt taxate ulterior cu 50 lei.
  10. Pescarul sportiv are obligatia ca in momentul incheierii partidei de pescuit sa lase locatia curata. Resturile (gunoaiele) de orice natura vor fi ambalate in saci menajeri, transportate si depozitate in tomberoanele special amenajate in acest sens.
  11.  Este interzisa folosirea de catre pescar a monturilor Cll ancora (japca) sau a monturilor care contin mai mult de 3 (trei) carlige sau orice mijloc de a pescui in afara celui de pescuit sportiv. Persoanele depistate ca folosesc aceste tipuri de monturi vor fi obligate sa paraseasca imediat bazinul respectiv, fiind sesizate in acelasi timp organele de politie abilitate privind practicarea infractiunii de braconaj piscicol.
  12. Este interzis orice tip de poluare fonica (muzica, tipete, strigate, urlete,etc.) care poate provoca disconfortul celorlalti pescari sportivi platitori aflati pe bazinul respectiv. Persoanele care continua sa provoace disconfortul celorlalti prin metodele sus mentionate vor parasi fara exceptie bazinele S.C. Piscicola Prahova S.R.L. 11. S.C. Piscicola Prahova S.R.L. isi rezerva dreptul de a selecta fara explicatii suplimentare persoanele care doresc practicarea pescuitului sportiv pe bazinele societatii.

Taxe 2024 Balta Valea Razboiului - Fulga

Dotari - Balta Valea Razboiului - Fulga

Poze Balta Valea Razboiului - Fulga

Capturi Balta Valea Razboiului - Fulga

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta valea razboiului - fulga

Balta Valea Razboiului - Fulga : 0 comentarii

Nu exista comentarii