1000 de lansari ptr\' o captura mare

Blog pescar
Share
sall' ptr' pescari de stiuca,salau,somn, RAPITORI nu de mult am auzit ..povestea asta cu 1000 de lansari ptr' o captura mare.... va intreb pe voi pescari de rapitori e adevarat faza '? treb sa ai cel putin 1000 de lansat mmelisa prinzi un monstru ;) fir intins' :) ~ <*)>>{

1000 de lansari ptr\' o captura mare : 7 comentarii

  • asa e baietzi ' :) dar povestea asta cu 1000 de lansari toti pescari o stiu adika' aici in bihor de unde is ... pe ori cine intreb totii stiu ...... fir intins la voi

  • depinde de pescar orice pescar mai are de invatat ceva pana sa-l prinda pe nemilosul

  • te-ai lamurit max?ti-a raspuns un pescar de rapitor
    eu puteam sa-ti spun acelasi lucru,dar nu sant eu cel mai in masura(nu sant ahtiat dupa stilul asta de pescuit,dar din cand in cand mai dau si eu)

  • salut!cine crede ca o captura mare de rapitor se prinde, usor se inseala amarnic.credeti ca o stiuca trecuta de 5kg o mai puteti prinde ca pe o marlita de 300g?eu pescuiesc numai la rapitori si numai cu naluci,dar ca sa prind stiuca dupa stiuca cum se lauda multi pescari nu mi sa intamplat prea des.eu cred ca cei care reusesc capturi de exceptie au avut de lansat nalucile de mii de ori.sa nu uitam si de noroc,pentru ca si acesta conteaza.intr-o apa necunoscuta si cu circulatie deschisa a pestilor este infinit mai greu ca intr-o incinta privata unde se fac populari regulate cu pesti rapitori!va urez fir intins!

  • :) da :) da

  • de fapt "1000 de lansari pt. o captura mare" se traduce prin ucenicia si perfectionarea pescarului, binenteles daca este tare de cap ii trebuie 2000 de lansari pentru o captura mare.

  • sal my freind!!!e o prostie.daca ai lanseta ,mulineta buna si naluci speciale pt rapitor nu cred ca mai mult de 30-40 lansari sunt necesare.dar mai ales tre sa ai experientza.si sa sti alege locul.