PT.DOMNUL ADMIN.

Sugestii si reclamatii
Share
salut, articolul cu,, balta Livada '' se va publiva?

PT.DOMNUL ADMIN. : 8 comentarii

  • hai, felicitari!!

  • ............

  • se schima punctajul de la minut la altul

  • sa vedem- ))-eu zic ca nu

  • pepy te ajunge scorpionul!!:-))))


  • articolul nu se va publica pt ca descriile de balti se vor trece la descriere. nici nu exista  momentan sectiune pe balti.


    cu ocazia asta vreau sa iti spun ca o sa te penalizez cu puncte pt retetele culinare postate (ultimele 10-15 introduse) motivele:


    1. o parte sunt copiate si in regulament  si la introducerea unei retete si anume citez:


    "retetele incomplete, fara o definiere exacta a ingredientelor la sectiunea corespunzatoare sau copiate de pe net alte site-uri nu vor fi punctate"


    2. ingredientele se introduc cate unul pe o linie, nu toate la gramada , sunt niste filtre care ulterior nu vor mia fucntiona corect la definire reteta culinara scrie foarte clar citez:



    1. "adaugare reteta culinara - pasi de urmat:
      se introduc ingredientele in prima faza, unul cate unul , dupa fiecare ingredient se da adaugare, un ingredient pe o linie (crap 100 grame, rosii 5 bucati,...) "


    nu incurajam adaugarea pompiersitica pt a ajunge in top, trebuiesc  respecatate regulile de introducere, astfel incat sa nu poata fi penalizate.


    si ca sa iti exemplific:


    reteta postata de tine - peste rasol - http://www.pescuitmania.ro/_pestev_rasol-805.htm


    continut pe site:


    intr-un vas a carui marime trebuie sa fie aleasa in functie de cea a pestelui, se pune la fiert 1 l de apa in care se adauga legumele taiate in bucati, foaia de dafin, boabele de piper si sare (daca nu s-a sarat din timp pestele). cand legumele sunt aproape fierte se adauga otet sau zeama de lamaie si pestele care trebuie sa fie complet acoperit de lichid si se continua fierberea aproximativ 10-14 min. durata de fierbere variaza in functie de marimea pestelui. pestele se lasa in lichidul in care a fiert pana la servire. se serveste cu legume si cu cartofi fierti natur. daca se consuma cald se serveste cu unt, iar daca se consuma rece, se serveste cu zeama de lamaie si cu ulei.


    material copiat de pe site-ul : http://www.medicultau.com/dieta-nutritie/retete/peste/peste-rasol-reteta-de-baza.php


    continut sursa:
     


    intr-un vas a carui marime trebuie sa fie aleasa in fiuictie de cea a pestelui, se pune la fiert 1 1 de apa in care se adauga legumele, toate taiate felii, foaia de dafin, boabele de piper si sare (daca nu s-a sarat din timp pestele). cand legumele sunt aproape fierte se adauga otet sau zeama de lamaie si pestele care trebuie sa fie complet acoperit de lichid si se continua fierberea aproximativ 10-l5 minute .durata de fierbere variaza in functie de marimea pestelui. pestele se lasa in lichidul in care a fiert pana la servire. se serste cu legume si cu cartofi fierti natur. daca se consuma cald, se serste cu unt, iar daca se consuma rece, se serste cu zeama de lamaie si cu ulei.


     


    sper ca intelegi situatia. daca ceva nu ti se pare corect astept opinia ta.


    multumesc.

  • mai e inca nu sa terminat

  • pepy luna asta te faci cu premiul!!!:-))) succes!!