- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 8 |
Timp | 90 |
Descriere crap la cuptor
Se curata crapul si se sareaza. se lasa cca. 2 ore la sarat. Se taie legumele rondele. Se unge un vas de iena cu unt si se tapeaza cu legumele. Peste de aseaza pestele taiat in bucati. Deasupra se pune dafin, cimbru, sare si se da la cuptor. Cu 20 min. inainte sa fie gata, se amesteca vinul rosu si pasta de rosii si se adauga peste peste. Pofta mare!!!
Ingrediente reteta
-
crap mare 4000 grame
-
morcovi 4 bucati
-
unt 75 grame
-
ceapa 1 bucati
-
vin rosu 200 mililitri
-
pasta de rosii 100 grame
- Comenteaza
Articole de pescuit in magazin
Capturile pescarilor
Produse
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
crap la cuptor : 0 comentarii