Detalii
| Porti | 6 |
| Timp | 45 |
Descriere crap rasol cu ciuperci
Crapul se curata bine de solzi si maruntaie,se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si dupa o ora se fierbe rasol impreuna cu morcovii,cartofii si ceapa.
Se scoate si se pune pe un platou.Cand aproape s-a racit,se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamaie,sare si putina apa in care a fiert pestele. De jur-imprejur se garniseste cu ciuperci calite,amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
lamaie 1 bucati
-
ulei 150 mililitri
-
ciuperci champignion 500 grame
-
patrunjel tocat 1 linguri
-
ceapa 2 bucati
-
cartofi 2 bucati
-
morcovi 2 bucati


crap rasol cu ciuperci : 0 comentarii