Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere merluciu in sos de rosii cu masline
Intr-o tigaie se pune ceapa si usturoiul tocate marunt cu putin uleiul, se tine pe foc un minut dupa care se adauga putina apa, asa incat ceapa sa se inmoaie si sa nu se prajeasca. Dupa aceea, se toarna sosul de rosii si se lasa cateva minute (5 minute) sa fiarba. Se adauga maslinele dupa care merluciu. Daca sosul a scazut se mai adauga putina apa,asa incat pestele sa aiba suficient lichid in care sa fiarba. Se pune putin oregan ,sare, patrunjel, piper si se acopera cu capac, lasand putin descoperita tigaia.In aprox. 15 minute este gata.
Ingrediente reteta
-
merluciu 300 grame
-
Sos rosii 200 mililitri
-
ulei 2 linguri
-
ceapa 1 bucati
-
masline 100 grame
-
patrunjel frunza 1 linguri
merluciu in sos de rosii cu masline : 0 comentarii