Paella cu fructe de mare

Detalii

Porti 6
Timp 50

Descriere paella cu fructe de mare

Se dau rosiile prin mixer pentru a se obtine un suc gros. Se fierb scoicile pana se desfac cochiliile Se scot fructele de mare din punga si se pun in apa clocotita, lasand sa dea un clocot. Se pun la scurs. Se spala bine orezul, se scurge si se caleste in ulei pana devine sticlos. Se adauga sosul de rosii, supa de legume, ardeiul taiat cubulete, caperele, usturoiul pisat, sare, sofran si piper. Se lasa sa fiarba pana scade putin apa, se adauga fructele de mare si se mai lasa 5 minute pana orezul ramane bob cu bob. Inainte de servire, se pun scoicile.

Ingrediente reteta

  • fructe de mare 500 grame
  • scoici 7 bucati
  • rosii 5 bucati
  • orez 500 grame
  • usturoi 3 bucati
  • ulei de masline 4 linguri
  • ardei gras 1 bucati
  • supa de legume 1000 mililitri
  • capere 1 linguri
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri
  • sofran 1 linguri

paella cu fructe de mare : 0 comentarii

Nu exista comentarii