- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Pasta de peste la rece
- marupescaru
- 26-04-2010
- 8227
- 0
Detalii
| Porti | 4 |
| Timp | 30 |
Descriere pasta de peste la rece
Pestele se desareaza in apa rece circa 8 ore sau de seara pana dimineata, apoi i se scoate pielea.
Carnea, curatata de oase, se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza, cu mustar si zeama de lamaie sau cu unt frecat pana cand se inmoaie (adaugand mustar si zeama de lamaie dupa gust) si cu putin piper.
Ingrediente reteta
-
scrumbie 1000 grame
-
maioneza 150 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
-
Caut partener de pescuit 27-07-2020 11:53 - Gann
-
Despre balta Floarea popestiului 10-06-2018 21:21 - Mariuspop
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
permis canalul 5 06-11-2016 11:23 - gabriel
-
Barci pneumatice 01-08-2016 13:58 - MMihai96
-
Balti fara taxe in Bucuresti si/sau imprejurimi ? 18-07-2016 20:06 - AdyCosta
-
Caut partener pescuit 02-06-2016 21:54 - mihaiignat27
-
pescuit la crap 30-05-2016 15:05 - pescuit2016
-
Pescuit in Galati si imprejurimi 19-01-2010 15:18 - zvety
-
pescuit pe canalele de la modelu calarasi 11-06-2013 22:04 - alexdav_tnt
-
Locuri de pescuit in jud. Bacau 15-05-2009 09:34 - sandelki
-
caut partener pescar in ape salbatice 20-12-2016 22:48 - zorila
-
Cazare in Delta 30-05-2010 19:09 - decy13green
-
matrite chefal 27-01-2016 10:45 - Jean 10
-
cine poate sa dea detalii despre balta de la Namoloasa? 11-08-2011 09:02 - bentud
-
Pluta 18-02-2016 19:21 - Andrei_Flaviu


pasta de peste la rece : 0 comentarii