Pastrav la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere pastrav la cuptor

ingrediente: 4 pastravi 1 Lingura suc de lamaie 2 Bucati telina 4 rosii 1/2 Legatura marar 1/2 Legatura patrunjel 100 g Unt cu verdeata 40 ml Whisky mod de preparare: Se spala pestele, se curata si se usuca cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper. Se spala telina, se taie bucati. Se decojesc rosiile si se taie in segmente. Verdeata se toaca marunt, se pastreaza cam din verdeata. Se amesteca bucatile de telina cu rosiile si verdeata. Se umple pestele cu acest amestec. Se unge o folie de aluminiu cu untul cu verdeata, se pune pestele deasupra, se stropeste cu whisky, se imprastie restul de unt si verdeata pastrata deasupra. Se impacheteaza pestele in folie, astfel ca sa nu se poata degaja aburii. Cel mai bine este sa puneti folia dubla. Se pune la cuptor si se lasa cam 20 de minute.

Ingrediente reteta

  • pastrav la cuptor 1500 grame

pastrav la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii