Plachie de crap

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere plachie de crap

Se curata ,se spala si se taie rondele - se sareaza bine si se lasa sa se odihneasca vreo 2 ore - se prajeste apoi in ulei, la foc iute - se scoate si se lasa acoperite deoparte - in uleiul ramas ,calim usor 5-6 cepe taiate solzisori si 2 ardei capia taiati rondele - intr-o tava pentru cuptor se face un pat de ceapa si ardei - presaram deasupra piper si Maggi Secretul Gustului - curatam 5-6 rosii de coaja si le punem intr-o craticioara sa dea un clocot (in suc propriu) - turnam jumatate din acest sos peste ceapa - asezam pestele, restul sosului de rosii, o lamaie taiata rondele si marar - dam la cuptor pentru 30 minute

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame

plachie de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii