Sardele in crusta de cartofi
- PescuitMania
- 21-06-2008
- 2622
- 0
Detalii
| Porti | 6 |
| Timp | 70 |
Descriere sardele in crusta de cartofi
Se curata peste si se eviscereaza. Se sareaza si se pune la rece 15 min. Se curata cartofi si se dau pe razatoarea mare. Se storc bine si se amesteca cu zeama de la o jumatate de lamaie impreuna cu ouale batute. se pune o lingura de pasta de cartofi pe o folie sau hartie de copt unsa in prealabil cu ulei.
Se aseaza pestele si se acopera cu un strat de cartofi, deasupra se pun feli de unt. Se impacheteaza pestele in folie si se coace apoi in cuptor, preincalzit pt 30 min. Inainte cu 10 min desfaci folia pt ca pestele sa se rumeneasca. Se serveste cu lamaie.
Ingrediente reteta
-
sardele sa heringi 8 bucati
-
cartofi 500 grame
-
oua 2 bucati
-
unt 100 grame
-
lamaie 1 bucati


sardele in crusta de cartofi : 0 comentarii