ANPA se implica

Locuri de pescuit detalii
Share
de curind am fost pe o balta.. mult laudata de unii se pare.. ma rog nici macar chitanta nu mi-au dat... aici am fost martorul unei scene de toata lauda.... o amenda de 3.000 ron si inchiderea baltii pe o perioada de 6 luni.. am incercat sa ma strecor printre oamenii strinsi la fata locului si iata ce am aflat.. se pare ca de curind sau de cel putin 6 luni cica ar exista pe linga ministerul agriculturii si dezvoltarii rurale o comisie de agreere/control sau ceva de genul asta care da calificative sau chiar inchide balti al caror scop declarat la registrul comertului si inregistrat la anpa este de [b] pescuit sportiv in scop recreativ[/b]... .. prezenta a fost masiva.. pol economica.. reg comertului, tare rau cum se jurau aia ca e peste si ca de la ei pleaca lumea multumita... nu aveau eliberat de catre anpa nici o autorizatie de functionare pescuit sportiv in scop recreativ.. aici nu stiu daca e vorba de cei care au accesat fonduri de dezvoltare sau ii baga pe toti in aceeasi oala.. dar un nene mai "distins" mi-a explicat ca daca se dovedeste ca pe o anumita balta se inregistreaza mai multe plingeri aceasta comisie ia legatura cu una din cele 134 de asociatii sportive inregistrate la anpa, care incongnito face un profil al locului vizat.. in baza acestui profil patronii risca chiar puscaria intrucit obiectul activitate in cazul de fata balta de pescuit sportiv se dovedeste a fi neligibil.. pe scurt daca pui o balta la produs dar balta n-are peste risti si amenda si puscarie.. la intoarcere am facut ceva sapaturi la ei pe site-uri si ceva ceva se specifica in conformitate cu ultimele referiri pe site-ul http://www.madr.ro/ toate plingerile se pot depune la adresa [email protected]... Atentie! incercati pe cit de bine posibil sa va argumentati plingerea ptr ca nu se deplaseaza chiar aiurea. Va doresc fir cit mai intins si sa facem curatenie printre asa zisii "patroni"

ANPA se implica : 2 comentarii

  • bine ar fi sa fie asa speed dar.........la cum merg treburile la noi,miram-as.de aceea de cativa ani buni(12-13) prefer apele curgatoare-dunare,prut s.a.-decat sa dau taxa aiurea pe balti,chiar daca o iesire la dunare ma costa mai mult prefer acolo

  • tarzie implicarea!sa-i vedem cum o sa-i bage la"pension"sau o sa-i dea amenda maxima unui patron de balta cu"bile grele"(ca sa nu zic altfel)!stii si tu lucica ca sunt balti unde nu numai patronul ci si angajatii se poarta cu cei care vin ptr o partida de pescuit,ca si cand ei ar fi supraoameni iar cei care platesc taxa de balta(indiferent de pret),sunt considerati ca niste nimicuri obligate sa suporte arogantele si umilintele lor!astept ca si acesti asa zisi "pesti babani" sa cada in plasa madr-ului si a anpa-ului!dar nu prea cred......!fire-ntinse tuturor!