Captura Crap : 32 comentarii

 • multumesc. nici pesti pe care i-ai prins tu nu sunt ma preajos

 • multzumesc frumos.
  ne auzim la anu!
  petrecere frumoasa si lunga...:)!!!

 • ohoo... felicitari... sa va traiasca bebele... :) multumesc la fel!!! aveti intradevar pt.ce petrece... un an minunat pt.voi se sfarseste inmaxim 1 h :p
  la multi ani!!!

 • scuze ca nu tzi-am mai raspans, dar ieri la ora 16 si 11 minute m-i sa marit familia cu un baietzel minunat de 3.7 kg, pe care o sa-l cheme luca. deaceea nu am mai avut timp sa intru pe site.
  eu itzi doresc un an nou fericit cu multa sanatate, implinire profesionala si multa liniste sufleteasca, care dupa parerea mea e mai importanta ca orice.
  la multi ani!!!

 • asa crap pffff super bravo e mare de tot

 • chiar deloc... ideea este simpla,atata timp cat pretam'' ca suntem pescari sportivi trebuie sa respectam in primul rand legislatia... eu am afirmat si la alte capturi si pe alte site-uri ca 5 kg.de peste cum prevede legea sunt mai mult decat suficiente pt.o fam.numeroasa... retinerea unei cantitati mai mari se subantelege unde se incadreaza.
  vrem sa avem peste,legea bunului simt+''sifonarea'' si nu incurajarea braconierilor... toti contribuim la distrugerea apelor,nu are rost sa le mai cantarim cat % pescarii ''sportivi'' si cat % braconierii... irelevant... doar sa tot iei de la natura si sa nu eliberezi nimic... se goleste ''sacul ''

 • sunt de acord cu eliberarea capturilor capitale.
  asta in zonele unde broconajul nu a luat asa o amploare ca pe olt.
  de exemplu zona lugoj timisoara sta destul de bine la capitolul asta.
  nici macar in zona caransebes, braconajul nu a ajuns atat de departe ca pe olt.
  in caransebes, pescarii sportivi s-au inmultzit foarte mult in ultimii 3 ani, in consecintza si nivelul braconajului a inceput sa scada. incet, este adevarat, dar se simte o mica schimbare.
  de exemplu nu mai braconeaza ziua in amiaza mare ci noptea si mai cu frica.
  pescarii au inceput sa ia atitudine si drept urmare se simte o schimbare.
  totusi inmultzirea asta excesiva a pescarilor nu este tocmai benefica, deoarece majoritatea, daca nu totzi, fac ce am facut eu in decembrie 2007 (ai vazut in poza aceea cu "scobarii ca la piatza").
  nici nu mai stiu ce sa zic. cine face mai mult rau?
  braconajul, sau pescuitul sportiv practicat fara a respecta legislatzia, natura si pestele, care de fapt este tot un braconaj, dar cu o fatza mai blanda.
  cred ca te-am zapacit cu dilemele mele. daca-i asa... scuze.
  numai bine!

 • capturi capitale se intelege si in functie de specie,marimile impresionante la fiecare specie in parte... merita sa fie eliberat,acel peste este si va ramane un erou datorita faptului ca a scapat de multitudinea de braconieri etc. satisfactia este dubla sa pastrezi o fotografie amintire cu acel trofeu peste ani si ani,decat sa-l savurezi!!!amintirea savurand-ul unde este??? :)

  in ceea ce priveste braconajul...este foarte trist :( mai ales pt.pescarii pasionati. dumnezeu stie unde o sa ajungem!!! autoritatile sunt prea ocupate cu alte lucruri,ocrotirea apelor nu mai face de mult parte din atributiunile lor,din pacate... :(

 • daca vrei si ai timp, intra pe urmatorul linck si o sa auzi din gura pescarilor situtzia raului olt, in privintza braconajului.
  http://www.pescuitmania.ro/ultima_partida_de_pescuit_la_olt_topic-2290.htm
  dupa ce citesti te rog sa-mi spui daca mai pote cineva sa ceara acestor pescari sa elibereze pestele prins.
  autoritatzile nu fac absolut nimic.
  acolo, pur si simplu, nu ai unde sa eliberezi pestele, fiind inconjurat de plase.
  vorba ta... e trist!

 • ai dreptate in privintza greutatzii si a relevantzei ei.
  greutatea are relevantza doar pt ego-ul propriu, si este o prostie. am ajuns in sfarsit la aceasta concluzie dupa ce, din nevoia de satisfacere a ego-ului propriu, am postat cele doua fotografii, care au creat atatea discutzii contradictorii si jigniri inutile, pe care le-am si sters.
  daca as fi gandit asa nici nu le postam.
  ce sa-i faci... unii invatza din patzania altora, "altzii" din patzania lor.
  potzi sa dezvoltzi putzin "capturi capitale"? nu prea intzeleg.
  numai bine!