Baraj Merisani - Valcele

Locuri de pescuit detalii
Share
Am vazut ca multi de pe forum sunt din judetul Arges va recomand sa pescuiti si pe barajul Valcele in primavara trecuta sa populat cu crap,caras,ten,stiuca,rosioara,platica,babusca.

A tras foarte bine carasul pana acum dupa-amiaza de la 12 pana la ora 18,acum mananca bine dimineata,sa prins si cate 8-10 kg pe zi,sa prins crap 3,5kg si 4 kg plus ciortani intre 800-1.5kg la mamaliga,eu zic ca e ceva pentru inceput in maxim 2 ani va fii peste mare m-ai ales ca sunt din zona si pescuit aproape zilnic iar filiala isi face treaba pana acum.cine vrea ceva detalii poate lasa post si cand sunt on voi raspunde cu placere.

Baraj Merisani - Valcele : 17 comentarii

  • de_moon,sa mergi acolo la podul1 pod 2 sau la rapa sub deal in valcele sau chiar si in capatul canalului acolo la tutana si i-mi spui dupa aceea.sa intrebi pe ilie cand eram la clean pe iarna ce repede am fugit la masini cand au inceput tiganii sa atace si au rupt-o la fuga cu o masina cu nr de bulgaria.daca ai parcat la cineva pe podisca este cu totul altceva.fir intins pe merisani.

  • eu am fost la merisani in sat de cateva ori la pescuit cu ambele masini si nu am avut probleme pana acum.
    le parcam pe podisca la un localnic care stiu ca nu are nici caruta nici masina si nu se atingeau tiganii de ele.

  • multumesc de_moon,am confundat locatia.

  • de_moon,daca vreti sa pescuiti la merisani merg si eu dar chiar va rog sa ma luati si pe mine dar nu cu masina mea.sa intrebati pe ilie de ce nu mergem cu masina la pescuit la valcele-merisani.fir intins.

  • @alexdav_tnt e vorba de baraj pe raul arges.
    deci barajul e in judetul arges mai sus de pitesti.

  • cum ajungi de la slatina la barajul asta?care uzina?fir intins

  • vali foarte slab perioada asta poate si din cauza ca apa ba a scazut ba a crescut nu stiu ce sa zic asteptam luna asta care vine sa vedem ce iese,deocamdata am trecut pe marlita ( stiuca )care mananca destul de bine imediat cum se termina placile la uzina.

  • cum mai stam cu pescuitul la valcele?pune gura ciortanul sau carasul si pe unde?va multumesc.fir intins.

  • pentru pescuitul pe raul arges nu este supicient permisul ( cardul) anpa mai se plateste la ajvps aeges 5 lei pe saptamana, 10 lei pe luna si 20 lei pe an.argesul este luat in administrare de catre ajvps arges si trebuie sa le platim aceasta taxa pentru fiecare baraj in parte, deoarece ei au obligatia de a popula raul si de al ferii ( pazi )de braconieri.taxa se plateste la ajvps sau cand vin pe baraj, au obligatia sa aiba chitantierul la iei si sa va taie chitanta.nu este obligatoriu sa mergeti la ajvps sa platiti taxa cum vor ei, ei au obligatia sa vina sa o incaseze pe baraj conform legii in vigoare.
    va doresc fir intins.

  • pentru domnul octavian normal nu se permite doar cu permisul anpa dar in caz ca vine filiala puteti platii 4 sau 5 lei nu stiu cat e pentru o zi daca detineti doar permis anpa sau 20lei pe tot anul.

    domnul vali crede-ma ca pescuit zilnic si la podul 1 si la podul 2 chiar si pe coada barajului dar nu am auzit sa fii fost vorba de asa ceva de spart masini oricum sunt locuri foarte bune unde sa prins bine peste unde nu exista nici un fel de risc aici ma refer pe zona petroliera.pe budeasa pe unde se mai prinde peste ca nu am mai fost de ceva timp pe acolo.