Boabe de fasole si mazare, mod de preparare.

Nade si momeli
Share

Sunt incepator, ma documentez.


Astept pareri despre pescuitul cu aceste momeli si modul de preparare, boabe de fasole si mazare.


Va multumesc anticipat pentru informatii.

Boabe de fasole si mazare, mod de preparare. : 2 comentarii

  • bobul de mazare se preteaza a fi folosit foarte bine in pescuitul ciprinidelor,si se foloseste mai ales in pescuitul platicii, babustii mari si a rosioarelor.
    se foloseste foarte usor atat in carlig cat si ca nada.in carlig vom pune boabele de mazare pe care in prealabil le-am fiert dar trebuie sa mentionez faptul ca va trebui sa avem grija cat de tare le fierbem deoarece se pot inmuia si atunci le-am compromis pentru ca nu vor mai sta in carlig.am pescuit cu aceasta momeala si pot spune ca am avut si rezultate, chiar daca nu dintre cele mai satisfacatoare,dar ce pot sa spun este faptul ca aceasta momeala face selectie pe speciile vizate (in special babusca si rosioara).
    bobul de fasole se foloseste de regula in pescuitul ciprinidelor de talie mare: crap si platica mare.se poate utiliza atat in carlig cat si ca nada,alaturi de alte boabe cerealiere cum sunt boabele de porumb,grau,naut...
    dupa o fierbere atenta fara ca sa le inmuiem prea tare putem intrebuinta aceste boabe de fasole (trase cu ajutorul unei crosete subtiri)pe rigul de crap,exact asa cum procedam cu boabele de porumb.
    va doresc fir intins !

  • chiar sant curios ce raspunsuri o sa primesti,aline,eu nu am auzit inca de momelile astea.
    pt ce pesti se folosesc?